torsdag 10 december 2015

Ivt uddevalla

Välkommen till oss på Teknikgruppen Väst AB i Uddevalla. Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun. Hitta din närmsta värmepumpsspecialist. Våra återförsäljare hjälper dig med ditt värmepumpsköp.


Sök efter en återförsäljare nära dig! Ivt - ivt , vvs, bergvärme, värmepumpar, värmepumpar, -växlare, värmepumpsinstallation, ctc, rörmokare, nibe, badrum - företag, adresser, telefonnummer.

På Intemp jobbar vi med alla typer av kyla- och värmeanläggningar men är även stolta officiella serviceombud för marknadens ledande tillverkare IVT och NIBE. Vi är en Swedac ackrediterad aktör. Det betyder att vi möter de krav som försäkringsbolag ställer på aktörer som genomför service av värmepumpar. Det innebär att vi är ett kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi servar värmepumpar i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.


Gör ett besök i vår butik. Värmepodden, avsnitt 5: Service gör din värmepump bättre. I det här avsnittet är ämnet service.

Vi går igenom frågor som varför en värmepump behöver regelbundet underhåll, vad man vinner på att serva den och. Vi kan hjälpa dig med allt inom VVS från en läckande kran till att helrenovera badrummet. Vi välkomnar alla från Uddevalla , Trollhättan, Vänersborg, Lysekil med omnejd.


En viktig skillnad när du väljer att anlita oss är att du alltid får tala direkt med en tekniker. Vi tror på en nära kommunikation med våra kunder. Vi utför service och reparation av alla sorters värmepumpar. Vi säljer, installerar och utför service av Nibe, CTC, IVT , Mitsubishi Electric och Daikin värmepumpar.


KVPC är serviceombud för NIBE, och IVT. Ska ni installera värmepump i Uddevalla ? Grattis till ett förnuftigt val. Vi erbjuder kompletta bergvärmeinstallationer, säljer och installerar värmepumpar samt servar och reparerar pumpar och tillbehör.


Vi använder oss av värmepumpar från IVT , som är ett av marknadens absolut bästa val sett ur . Takbeklädnad: Taktegel, årtal okänt. Fönster: 3-glas -9 samt -i tillbyggd del. Kommunalt vatten ( köldreglerad värmekabel i vattenledning), kommunalt avlopp.


Bengt Jonssons Brunnsborrning AB i Bohuslän utför komplett installation av vatten- och värmepump, samt brunnsborrning och VVS. Info Nyheter Hemsida Produktkatalog Relationer Mer information.

Slussen Building Services. Köpa eller sälja bostad i Uddevalla. Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklare. The key to Intercultural. Learn for Life – IVT Project – Uddevalla – Sweden - 17.


Ceativity over the border – IVT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg