onsdag 16 december 2015

Skorstensrenovering karlstad

Det är med skorstenen som med övriga delar av fastigheten, den måste underhållas eller ses över. Skador på skorsten kan vara av olika slag. SKORSTENSRENOVERING , Karlstad. Här byttes skorstenen ut på en förmiddag.


Sotare hade dömt ut den gamla skorstenen, och det anmärktes även på läckage i vissa skorstenskanaler.

Efter att den nya skorstenen ovan tak var på plats, provtrycktes skorstenen igen, utan anmärkning denna gång. Kontakta mig för rådgivning och kostnadsfri . Det kan vara lösa fogar och frostsprängd tegel. Inom skorstensrenovering kan jag erbjuda tätning av rökkanaler genom glidgjutning med keramiskt bruk och tätning med slang. Vänd dig till oss för professionella skorstensrenoveringar. Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer.


Hela Värmlands kaminbutik.

Här finner ni ett av Värmlands mest kompletta sortiment av eldstäder. I butiken kan ni se över 1st olika eldstäder t. Vi arbetar gärna i alla Göteborgs stadsdelsområden däribland med alla öar av Västra skärgård och runt Karlstad och Halmstad. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för skorstensrenovering i Sverige. Vår modulskorsten är tillverkade av mm rostfritt stål (SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. Skorstensrenovering runt Göteborg.


En rostfri, CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstensrenovering. En skorsten utsätts för stora påfrestningar. Fukt och kyla kan tära hårt på det yttre murverket, När skador uppstått finns det alternativa metoder för att återskapa en trygg och säker funktion. Vi utför kompletta skorstensrenoveringar med flexibla rostfria insatsrör eller glidgjutning, där rökkanalen tätas. Karlstad Murningstjänst AB är behörigt enlig Byggkeramik Rådets branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar för våtutrymmen.


Vår strävan är inte att vara störst. Badrum,skorstenar,flytspackel, murningsarbeten,putsarbeten,Badrumsrenovering,gipsbruk,kakel,klinker, skorstensrenovering , . GAMMAL KÄRLEK ROSTAR INTE. Precis som allt annat blir en skorsten gammal med tiden.

Då kan det vara värt att se över den. Kanske tycker du om din eldstad och inte vill byta ut den mot en ny. Då är ett smart sätt att renovera den. Det tryggar din familjs säkerhet på ett smidigt sätt. Free Marketing and Technology informations from MADtium.


Zoe Lightworker Sofia Geiry Allmänna avd. GlesbygdsSnickarna GS AB .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg