torsdag 24 december 2015

Processab rör ab

Processab Rör AB är inriktat på processrörsinstallationer. Vår huvuduppgift är att serva de större industrierna i södra Sverige med industrirörläggare och licenssvetsare. Vi håller även i projektledningen.


Vi har högsta behörighet och klarar av samtliga material på marknaden. Visa fler bolag på denna adress.

Bolaget ska bistå med tekniskt kunnande och tjänster inom svetsoch rörinstallationer inom process- och livsmedelsindustrin samt i övrigt bedriva med ovanståen. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Industrirörläggning och licenssvetsning.


Vad behöver du hjälp med? Få kostnadsfria offerter från.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Sök bland 1miljoner utvalda företag i fler än länder. Varje dag letar miljoner användare efter B2B-företag som ditt.


Registrera dig kostnadsfritt som användare på Kompass globala företagsdatabas så kommer vi hjälpa . Fyll i ditt namn och nummer, så ringer vi på PROCESSAB RÖR AB upp dig så snart vi kan. Min Fråga till PROCESSAB RÖR AB. Skicka SMS till företag.


När du klickar på denna knappen skickas din fråga till liknande företag i samma område. Nacetekst: Metallegoarbeten. There are no stories available. Platsen är idealisk, menar. Göran Brorsson, en av fyra delägare.


Besöksadress: Metallvägen 3. SÖLVESBORG Licenssvets konkurs i fjol kom som en blixt från klar himmel för de anställda. Fyra av dem tog saken i egna händer och startade eget.

Motiv för beslut om tilldelning är att . Däckcentrum i Blekinge AB. Dina kollegor, skolkamrater och ytterligare 5miljoner . Vi söker dig som är erfaren konstruktör inom rör och anläggning till våra kontor i Mölndal och Lund. Conmore Process AB söker dig som är tekniskt kunnig med gedigen erfarenhet av projektverksamhet inom rör - och anläggningskonstruktion och vill utvecklas . Karlshamns Rörmontage AB Org.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg