tisdag 29 december 2015

Göteborg kamin

Välkommen till Skorstenspojkarna! Vi hjälper dig som bor i Göteborg med omnejd att göra rätt val vid kamin och eldstad. Här hittar du kaminbutiker i Göteborg.


Köp din nya Contura braskamin hos en av våra återförsäljare och få en kamin som är bra för både miljö och ekonomi. Skärtorsdag 1-100. Därefter stängt tom tisdag april.

Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag. Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Kamin - kaminer, braskaminer, murspisar, skorstensrenovering, eldstäder, insatsrör, skorstenar, täljstenskaminer, murare - företag, adresser, telefonnummer. Vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalitet och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kaminen är klädd med värmelagrande serpentinsten, vilket är ett material likvärdigt med täljsten.


Det går att ansluta tilluft. Den har bra fungerande konvektion och sprider värmen i . Ska du installera en eldstad?

För att få installera en eldstad krävs att du får ett startbesked. Du ansöker om startbesked genom att lämna in en anmälan till stadsbyggnadskontoret. I vissa fall, om skorstenen tydligt påverkar byggnadens utseende, kan det även behövas ett bygglov.


Stures Spisar AB i Alafors är en komplett leverantör av braskaminer från ledande leverantörer. Söker du hjälp med eldsta kamin i Göteborg ? Ställ din förfrågan på BraByggare. Villaägarnas Riksförbund och Beijer Byggmaterial. Jämför priser på Kaminexperten Göteborg Kamin. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Offerter på kaminer och skorsten i Göteborg. Det finns ett stort antal olika kaminer att välja på. Bland de vanligaste är braskamin, vedkaminer och pelletskamin.


Vilken man väljer ska styras av ens planlösning och behov. Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov. Vi har flera olika modeller av kaminer, kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp.


Kontakta eller besök någon av våra butiker söder om Göteborg , i Kungsbacka eller Varberg. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.

På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Vauni.


En välkänd och omtyckt kamin bland fiskare, yrkesfolk, sjöfolk och jägare sedan många år. Kaminerna från Refleks drivs helt utan ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg