onsdag 30 december 2015

Ridåvärmare

Att skapa en osynlig dörr och behålla den sköna värmen inomhus vintertid med hjälp av en effektiv luftridå är ekonomiskt. Sommartid är luftridåerna lika användbara för att förhindra att varm luft tränger in i luftkonditionerade utrymmen. Thermozone-teknologin har en exakt anpassad lufthastighet som ger en jämn luftridå över . RMK AB är specialister på luftridåer och har luftridåer för entréer, uteportar, kylda torg, kylrum och frysrum.


Liten luftridå för kiosköppningar, mindre dörrar eller i luftslussar, mellan två dörrar. Luftridån är godkänd i normalutförande IP20.

Inbyggd manöverpanel och termostat. SWH tillhör en ny generation intelligenta värmefläktar som tillsammans med regleringen SIRe, ger en helautomatisk rumsuppvärmning, anpassningsbar efter varje unikt användningsområde. SWH är lämplig i lokaler där värmefläktar traditionellt används såsom industrilokaler, samt i miljöer med krav på låga ljudnivåer. ESSENSSE har hamnat i samma prisläge och är . Avsedd för entréer och industriportar. Sonniger Ridåvärmare GUARD.


GUARD luftridå skyddar ingången från kall eller varm utomhusluft och minskar energiförluster. Finns i vattenburen samt elvärme ridå. GUARD 1W Värmeeffekt: till 1kW. Funktion, vattenburen,infällt takmontage . Utförande, klimatskydd för industriportar. Vi hjälper våra kunder att sätta rätt luftridå på rätt plats till alla typer av entréer eller portar!


Ring oss gärna så hjälper vi er med att dimensionera aggregaten för att få bästa funktion. När anläggningar är installerade och klara kan vi komma ut på plats och köra igång dem. Då testar vi alla funktioner och . Vattenburen färg, Water paints, , , Translation, human translation, automatic translation. Vad är du intresserad av?


Om du redan vet typ av luftridå ex. Välj en rubrik eller klicka på någon bild. ADS Automatiska dörrsystem AB är ett företag som specialiserat sig på entréer och lösningar förenliga med entréer. Vi tillhandahåller service och försäljning av dörrautomatik, passagesystem och ridåvärmare m. Clas Ohlson Värmdö Köpcentrum. Lokalen förses med nya wc-grupper och pentryn.


Värmesystemet kompletteras med konvektorer och ridåvärmare. Arbetet beräknas vara klart i Q- gruppen .

Toppmodern lastbilsverkstad. Rejmes nya lastbilsverkstad har våra luftridåer Maxwell installerade. Samtliga levererade med vårt proaktiva styrsystem Clever. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg