fredag 1 april 2016

Takkasydän

Lataa tästä puutakkasydämen. Diese Seite übersetzen Tarmo - takkasydän. Pieneenkin avotakkaan mahtuva kestosuosikki. Valmistettu valurautaisista elementeistä, jotka kestävät vuosia lämpölaajenemisia.


Valurautaisten arinoiden alla luukun taakse piilotettu tuhka-astia.

Saatavilla jo 1tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Nopeasti kotiin toimitettuna. Energiasydän vanhalle avotakalle, säästää lämmityskuluissa. Takkasydän Keddy Superkasetti. Säädettävä lämmitysteho ja huippulaatu.


Harkitsetko takkasydämen hankkimista mökkisi avotakkaan? Tiesitkö, miten homma käytännössä tapahtuu ja miltä se näyttää? Katso erinomaisen havainnollinen video alla.

Pientalo ja Piha -lehti teki artikkelin ja kuvasi videon, kun asensimmme Keddy takkakasetin. Video aukeaa klikkaamalla. HORMIC takkasydämellä saat monia etuja verrattuna sarjavalmisteisiin takkasydämiin. Tehty vartavasten juuri sinun takkaasi varten, valmistamme takkasydämet aina takkasi mittojen mukaan - Sopii myös avotakkoihin joissa normaalista pesämuodosta poikkeava pesä, katso takkasydänkuvat. Ne myös parantavat tavallisen avotakan lämmitysominaisuuksia ratkaisevasti.


Lämmitystehon paranemiseen vaikuttaa oleellisesti se, että takkasydämellä ohjataan hallitusti palamiseen tarvittavaa ilmamäärää ja näin ilmanvaihto pienenee . Erilaisia vinkkejä otetaan kiitoksella vastaan. Purkaminen ja uuden raken. Alunperin Paanaset ajattelivat rakennuttaa olohuoneeseen uuden, ulkonevan takan, mutta Sisustussuunnittelija Pirkko Välikoski keksi toisen ratkaisun: avotakkaan istutettiin takkasydän. Tämä ratkaisu säästi kustannuksia jopa tuhansilla euroilla ja tilaakin ainakin parilla neliöllä.


Nykyinen avotakka hukkaa lämpöä, likaa . Myydään uusi valurautainen, ilmakiertoinen takkasydän. Suuri lasinen takkaluukku. Erityisen matala malli, joten sopii yleensä hyvin suomalaiseen avotakkaan. Turvallinen ratkaisu, - ei enään sisälle sinkoilevia kipinöitä eikä savua.


Uuden Conturan voit sovittaa sisustukseen ja arkkitehtuuriin.

Voit tehdä takan kuoren itse, oman mielen mukaan tai käyttää valmiita kuorielementtejä, joilla saat takan tehtyä nopeasti ja helposti. Tulipesät ja takkasydämet. Avotakka on tunnetusti vain tunnelmanluoja, jonka lämmittävyys on käytännössä nolla - lämpö hujahtaa saman tien piipun kautta harakoille.


Asiaa voi parantaa huomattavasti asentamalla jälkikäteen tulipesän paikalle takkasydämen , josta ilma lämmetessään poistuukin hormin asemesta huonetilaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg