måndag 10 augusti 2015

Vvs installatör borlänge

VVS Installatör med och utvecklar Romme Alpin. Vvs - installatör - vvs, vvs - installatör , värmepumpar, rörservice, badrum, rörmokare , avloppsinstallation, badrumsrenovering - företag, adresser, telefonnummer. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 3miljoner.

Vi har varit verksamma på orten i över år. Sedan 70-talet finns vi på Hantverkargatan, Södra Backa, i Borlänge. Här finns kontor, personalutrymmen, verkstad och lager. Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner till byggföretag, kommun och landsting, bostadsrättsföreningar och förvaltare m. Tunabygdens VVS - Installatör AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Borlänge.


Visa fler bolag på denna adress. Våra VVS -montörer erbjuder bla installation av till fast pris av Toaletter Blandare Termostater Avlopp. Våra duktiga rörmokare är väl utbildade.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Förvärven innebär att Instalco-koncernen startar den nya regionen Norr. Ja , registrerad för F-skatt. Framförallt om du inte har anlitat en VVS-firma tidigare. Prata först med vänner och grannar.


Se om det är någon som har bra eller sämre erfarenheter av VVS - installatörer. Ta sedan kontakt med ett företag, helst ska det vara lokalt. Då är det större möjlighet att få en bättre och mer personlig service. Idag är det Roy Köpman och Kjell Jonsson som tillsammans äger och driver verksamheten med en montörstyrka som uppgår till man. Vi finns, sedan 70-talet, på Hantverkargatan, Södra Backa, . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Borlänge.


Ansvarig Kjell Jonsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. VD Jonsson, Kjell Åke(år).


VVS - Installatör , Borlänge , Sweden.

Sveriges största söktjänst för öppettider. Nybyggnad av förskola vid Prostmyran, Hedemora. Beställare och anlitade företag. Arkitekt, Konstruktör, El Kons, Vent Kons, VS Kons.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg