onsdag 12 augusti 2015

Diskbänksinsats

Finns i flera olika standard storlekar som kan anpassas till olika bredder i både nya och befintliga skåp. Denna ger en tät och slät skåpbotten som är lätt att hålla ren. Bänkskåpsinsats som placeras i botten av skåpet när du ska renovera eller bygga nytt kök.


Se vår hemsida för mer information. Diskbänksinsatsen läggs in på botten i bänkskåpet under diskbänken.

Den går också att skarva och att montera i vinkel i . Bakgrund Kökets verkliga skräp - och snuskutrymme är diskbänksskåpet. Risken för fukt-, mögel- och vattenskador, som inte kan upptäckas i ti är överhängande. Skåpen varierar kraftigt ifråga om bred djup, fördjupning i bakkant eller ej, antal rör, dimensioner på rören, dragning av rören etc.


Om den används i skåp med vattenledningar och . Vattensäkrar bänkskåp som är max 6mm djup och har en inre bredd på 860- 9mm. I förpackningen ingår skiva av grå PP med förstansade linjer - enkel- och dubbelhäftande specialtejper - stift med låsbrickor - utförlig monteringsanvisning.

Läs mer om produkten här! Tätskickt av grå PP inreb. En vattenläcka under diskbänken kan pågå under lång tid innan den upptäcks och förorsaka stora skador som kostar både pengar och obehag.


Tätningsmedlet måste fästa perfekt på alla olika underlag som metaller, målade eller lackade ytor, olika slag av träskivor, mer eller mindre feta plastytor etc. De måste också gå att anpassa till de mest varierande rörinstallationer. I köket finns dolda ytor under diskmaskin, kyl, frys, ismaskin samt både i och under . Duri diskbänksinsats från Duri Svenska AB. Läckagevarnare i form av en plastskiva som läggs in i botten på bänkskåpet och ger möjlighet att vattenläckage kan upptäckas i tid.


Passar både bänkskåp med hel och med indragen botten. Ingår i Vattensäkert kök-konceptet,som försäkringsbolagen rekommenderar och lanserar. Minimerar risken för mögel-, fukt- och vattenskador. Undvik besvär och kostsamma vattenskador!


Vattensäkert kök produkterna är utvecklade och anpassade enligt Boverkets byggregler. Insatsen passar i skåp med maximalt djup om 6mm. Vi erbjuder utbildning och certifiering för yrkesfolk, som på olika sätt jobbar med kök och köksinredning.

Paket för kök med diskmaskin. I paketet för kök med diskmaskin ingår detta. Vattensäkert kök, montera läckageskydd och förhindra vattenskador vid läckage. Beställ paket – kök med diskmaskin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg