onsdag 26 augusti 2015

Väggkonsol luftvärmepump

Våra konsoler finns i två olika varianter som ger stor flexibilitet vid installation av din värmepump. För puts-, sten- eller betongfasad. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Höjd: 240mm, Längd: 520mm Varmgalvaniserat stål Belastning: Per ben 70kg, total maxvikt 170kg Säljs i par.


Väggkonsol för värmepumpens utedel.

Väggskena med vattenpasslibell, st konsoler samt st enkla vibrationsdämpare. Scanmont levererar installationsmateriel, verktyg såsom väggkonsoler och kylrör till installatörer av värmepumpar och kyla i hela landet. Våra väggkonsoler har hög kvalitet, lågt pris och levereras kommande arbetsdag. Bultar för montering mot vägg medföljer, men kontrollera att dessa bultar passar din vägg, då olika material i väggen kräver olika infästning. Vibrationsdämpare medföljer.


Här hittar du tillbehör, rör och konsoler för luftvärmepumpar. Kontakta oss för mer information!

Placera din luftvärmepump på väggen. Markstativ luft- vattenvärmepump. Passar de flesta luftvärmepumparna. Kräver vibrationsdämpare. En luft- luftvärmepump ska monteras en antingen med väggkonsol eller på ett markkonsol.


Markstativet är det säkraste alternativet för att undvika onödiga ljud från luftvärmepumpen. För att få bästa resultat bör markstativet ha ett bra underlag. Det bör stå på ett gjutet . På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic. Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar Tillbehör.


Markstativ för montering av värmepumpar och ac direkt på mark. Välkommen till PriceRunner! Pulverlackad och justerbar i läng bred och djup. En luftvärmepumps utomhusdel monteras antingen på en väggkonsol som fästs på husets yttervägg, eller på marken monterat på ett markstativ.


När du köper en installation ingår det väggkonsoler.

Vi erbjuder vi dig säkra alternativ av ett stabila och . Tål en max belastning på 1kg. Konsoler för Luft värmepumpar. Sep En värmepump har mängder av fördelar.


Inte bara värmer den upp ditt hem på kalla och kyliga vinterdagar, den kan också användas som luftkonditionering på heta sommardagar. Värmepumpar förbättrar också inomhusklimatet då de rensar luften från dammpartiklar. Fästanordningar Vikt kg Bärförmåga. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.


Till din värmepump finns tillbehör bra att komplettera med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg