tisdag 11 augusti 2015

Energimätare

Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Välkommen till PriceRunner! Hög kvalité till bra priser. Energimätare - Vägguttag Conrad. Multifunktionell energimätare.

Artikel: Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Med programmerbart kilowattpris.


Med Hagers två varianter av MID-godkända energimätare är det godkänt att debitera hushåll, kommersiella fastigheter och små industrier. MID är ett direktiv som gäller inom hela EU och ersätter alla nationella godkännanden. GARO har ett brett utbud av energimätare anpassade för DIN-montage. I sortimentet finns mätare med enkel pulsutgång men också kommunicerande mätare som lämpar sig bra att integreras i .

Panelmonterad kraftmätare med måtten 96xmm. Siemens kompakta energimätare är utformade som modulenheter för växelström och kan monteras på standard-DIN-skenor. Kompakta energimätare (3).


Ofta även temperaturgivare. Om automatiska motåtgärder vidtas - t. Vårt sortiment består av noggranna och tillförlitliga energimätare för att mäta värme och kyla. Gör som många andra och välj oss!


Elektroniska energimätare är mätinstrument som används för att bestämma energiförbrukning. Mätarna kan antingen användas för direkt anslutning eller för strömtransformatormätning. Typiska användningsområden är inom områdena energistyrning, kostnadsställe, mätvärdesinsamling till PLC- enheter eller i . DME- och DMG-serien från Lovato Electric är ett komplett sortiment av energimätare och multiinstrument som finns i en mängd olika utföranden och med expansionsmöjlighet genom expansionsmoduler ur EXM- och EXP-serien. Expansionsmodulerna ger bland annat möjlighet till eget val av kommunikationssätt eller t. Håll koll på energiförbrukningen!


Perfekt för att se energiförbrukningen och kostnaden för nätanslutna apparater på värmepumpar, tv apparater, datorer osv. Med Typ2-uttag är denna laddbox universal och passar alla bilmodeller.

Då denna produkt har dubbla uttag är den perfekt för den som önskar att ladda två elbilar på samma gång. Den levereras med energimätare och RFID-läsare. Beställ idag, leverans imorgon!


Genom att låna en energimätare av oss kan du enkelt mäta vad varje enskild hushållsapparat drar. Du ansluter mätaren direkt i vägguttaget, den är portabel och lätt att använda. Få koll på din elanvändning. En energidisplay är ett smidigt verktyg för dig som bor i villa eller radhus och vill hålla koll på . Ett program av högkvalitativa energimätare från schweiziska EMU Elektronik. EMU är ackrediterad gällande tillverkning och provning och kan leverera debiteringsgodkända elmätare direkt från fabrik.


Megacon erbjuder en mängd olika typer av energimätare. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar, vi kan hjälpa er att hitta rätt elmätare för era behov. Du kan enkelt ta reda på hur mycket energi dina hushållsapparater drar. Det gör du genom att låna en energimätare på biblioteket. Mätaren ansluter du direkt i vägguttaget, den är portabel och lätt att använda.


De innovativa elelektriska mätinstrumenten från Testo sticker ut genom sin höga användarvänlighet och sätter ny standard med intelligent och helt ny teknik. Digitala multimetrar med automatisk igenkänning av mätparametrar, strömtänger med unik gripfunktion, spänningsprovare som också mäter ström . Med hjälp av en energimätare kan du få en uppfattning om vad olika elapparater har för energiförbrukning och se om till exempel din gamla frys drar onödigt mycket energi. Det kanske lönar sig att köpa en ny?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg