måndag 24 augusti 2015

Frånlufts värmepumpar

NIBE frånluftsvärmepumpar. Läs om vår topptestade frånluftsvärmepump och vårt breda sortiment frånluftsvärmepumpar som återanvänder energin från den varma inomhusluften. Vi har effektiva frånluftsvärmepumpar från flera märken till förmånliga priser online. Bra Betalningsalternativ.


Frånluftsvärmepumpar för husets hela värme,- varmvatten- och ventilationsbehov.

ETK frånluftsvärmepumpar utnyttjar energin i den varma ventilationsluften som alstras dels av värmesystemet, dels av alla andra värmekällor i huset så som elektronik, solinstrålning, människor samt övrig spillvärme som annars går förlorad. På så sätt återvinns 1 av den . Vi är ett företag som erbjuder frånluftsvärmepumpar till utmärkta priser. Det är bara att kontakta oss så berättar vi mer om frånluftsvärmepumpar , när det passar att installera en sådan och vad det skulle kosta för just ert hushåll.


Nov årsvärmefaktorn är som högst 0. Det finns värmepumpar som har tre gånger högre tomgångsförluster än andra när de värmer vattnet. För frånluftsvärmepumpar är det nytt med varvtalsreglerade kompressorer.

Testresultaten visar att de är effektiva och sparar mest i större hus med högre energibehov. Varvtalsreglerad frånluftsvärmepump. Avsedd för lågtempererat radiatorer eller golvvärmesystem. Nibe F7har en avgiven kompressoreffekt 5-kW, beroende på frånluftsflödet.


Avluftstemperatur ner till -15. Förklaringen till att många husleverantörer väljer att leverera en frånluftsvärmepump är enkel – det är en billig lösning! Kunden får både ventilation och värmekälla i samma aggregat och benämningen ”värmepump” låter för många som en bra lösning – tyvärr är verkligheten en annan. Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut.


En IVT frånluftsvärmepump ger dessutom ett sundare inomhusklimat, eftersom den kontinuerligt byter ut luften i ditt hem. Värmen kan utnyttjas till varmvatten och bidra till husets uppvärmning. Ger en bra driftsekonomi i moderna, mindre och välisolerade hus. I hus med större värmebehov kan man kombinera . Den värme som försvinner ut ur din fastighet genom ventilationssystemet kan återanvändas för uppvärmningen av huset.


Effektivast blir systemet om luften fångas upp innan den lämnar byggnaden. Denna metod kallas frånluftsvärme och fungerar med hjälp av en frånluftsvärmepump. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

En värmepump fungerar enligt samma princip som ett kylskåp. I kylskåpet tas värme inifrån skåpet och avges på skåpets baksida. För varje kilowattimme el som värmepumpen behöver för att arbeta får man normalt ut . En frånluftsvärmepump tar energi från den varma inomhusluften och återvinner helt enkelt denna. Energin skickas sedan tillbaka in i huset genom vattenbaserad golvvärme eller så kallad radiatorvärme. Vad en frånluftsvärmepump kostar beror . Inga nya inlägg, Övriga fabrikat.


Här diskuterar vi om övriga modeller av frånluftsvärmepumpar , bland annat: Energicentras, Sfinxs Solars, Nordic Värmes, m. Grundprincipen är att använda värmen i den luft du annars ventilerar ut för att värma såväl huset som att ge dig tappvarmvatten. Utifrån den principen har vi utvecklat kompletta system där du dessutom får effektiv ventilation för maximal besparing och komfort. Köp din frånluftsvärmepump och installation i vår webbshop.


Ring eller maila våra duktiga medarbetare för rådgivning. Köp frånluftsvärmepump här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg