måndag 31 augusti 2015

T2 röd installationsanvisning

T2Röd är mycket enkel att installera. Kan kapas i önskad längd. Maximalt 1m på 10A säkring. Vid behov av längre kabel än 1meter fördelas den på flera 10A grupper.


Får anslutas direkt i termostaten utan krav på separat kallkabel.

Skivan är enkel att kapa. Fixeras mot underlaget vid övergolv av klinker eller natursten. Avsett lim för fixering av skivorna ska användas. T2QuickNet - den tunna, lättlagda . Instruktionsvideo för hur man lägger Golvvärmen T- Röd på Reflecta isolerskivor.


Trä- eller betongbjälklag. Värmekabeln kan kapas, skarvas och korsas vid behov.

För trä-, laminat, klinkergolv eller plastmatta - läggs i avjämningsmassa eller betong. Handla enkelt och smidigt med. TRöd är en golvvärmekabel som anpassar sin effekt efter värmebehovet i varje milli- meter kabel.


Du slipper kalla stråk nedanför fönster och vid dörrar. Snabb installation - inget spackel, färdiga spår för. Det betyder att vid en kall . En viktigt del i golvvärme arbetet är att ta kort på installationen.


En förläggning av TBlå på betongplatta. Här har vi lagt TRöd i isolecta skivor i ett vardagsrum. Värme förlagd i en tvättstuga TBlå. Användning av termostaten med värmemattan. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! TRöd – den intelligenta självbegränsande kabeln för alla typer av golv. Bästa valet för temperaturkänsliga trägolv och plastmattor.

T2Reflecta kan innebära .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg