måndag 24 augusti 2015

Frånluftfläkt

Frånluftsfläktar - Mekanisk frånluft är ett bra alternativ när FTX aggregat inte kan monteras. På äldre hus där man bytt värmesystem, fönster eller tilläggs isolerat så klarar huset sig inte längre med självdrag. Här hittar du rätt kanalfläkt eller takfläkt för en bra ventilation.


Kryddhyllefläkt med flera anslutningar främst för kombinerad ventilation i kök och övriga utrymmen som kräver frånluft. Klimat Kär en multifunktionsfläkt, utvecklad och tillverkad i Sverige, som kan installeras dels som en frånluftsfläkt (med sex valbara ventilationslösningar) eller som en värmeförflyttare med inbyggd termostat.

Med den unika multifunktionsväljaren är det enkelt att byta funktion: lyft täcklocket, välj läge, klart! Ytterväggsfläkt RS är en produktgrupp av frånluftsfläktar som är konstruerade för montering på ytterväggar. Tystgående frånluftsfläkt som tål kontinuerlig drift. Styrs med dragsnöret, alt. För vägg- eller takmontering.


Stos för röranslutning (ø1mm). Underhållsfri Tekniska data . Välkommen in till en riktig VVS-leverantör!

Fresh Intellivent är en frånluftsfläkt utrustad med självjusterande fuktstyrning. Fläkten finns endast i ett utförande, med inbyggd allpolig brytare, timer. Visa kategori Värmeåterv. Tänkte sätta frånluftsfläktar i två badrum plus kök. Idag är det bara ventilationsrör i badrummen och en kolfilterfäkt ovanför spisen.


Efter renoveringen har vi bytt ut spisfläkten som hade styrningen till övriga husets ventialationssystem. Fläkten sitter kvar på taket, men den pipa som gick till köket är pluggad. Hursomhelst så måste jag få igång fläkten igen och använder jag elektroniken som satt inbyggd i den gamla . Jag har flyttat in i ett trähus från som har mekanisk frånluft (Nibe Fighter 310) med utsug i tvätt, v-rum, WC och dusch. Väggfläkt RVF 1EC Väggfläkt Systemair RVF 1EC är en frånluftsfläkt för placering på yttervägg. Essvent L Kryddhyllefläkt och frånluftsfläkt För större lgh.


Service av din frånluftsfläkt ger bättre effekt, lägre energiförbrukning, lägre ljudnivå och längre livslängd. Kategorier: Service, Ventilation Taggar: takfläkt, värmeåtervinning, värmeväxlare. Medger enkelt montage på takgenomföringen genom sin anpassningsbara fästanordning. Med sin låga ljudnivå och kompakta konstruktion kan V2A frånluftsfläkt vara diskret monterad inne i bostaden, i ett skåp, loftutrymme eller under taket.


Låg ljudnivå och effektiv ventilation i hela bostaden.

V4A frånluftsfläkt , har utformats för att ventilera en större bosta med upp till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg