torsdag 20 augusti 2015

Luft värme vatten

Bor du i ett hus med vattenburen värme och vill bidra till en bättre miljö? Då är en luft - vattenvärmepump det självklara valet för dig! Luft - vattenvärmepumpar utnyttjar nämligen förnyelsebar energi i vår utomhusluft.


Den passar som uppvärmningskälla i hus med vattenburet värmesystem och har med åren kommit att bli ett hett alternativ till bland annat bergvärmeanläggningar. Som uppvärmningskälla betraktat är den också ypperlig till framför allt .

Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion. CTC EcoAir 5serien är nyutvecklade värmepumpar som har varvtalsstyrd kompressor och anpassar sig till husets effektbehov. När det krävs mer värme eller varmvatten ökar värmepumpen effekten . Värmen kan utvinnas även om utetemperaturen sjunker ända ner mot minusgrader.


Det första steget i denna process är att uteluften värmer upp ett köldmedium i utedelen. De skiljer sig åt på ett par punkter. En värmepump tar tillvara värmen i luften , vattnet , jorden eller berget.

Val av pump beror på ditt behov av värme och varmvatten , vilken uppvärmning du har idag och på husets ventilation. Det finns olika värmepumpar: Bergvärme - . Den här metoden tar frisk luft utifrån för att skapa inomhusvärme och tappvarmvatten. Hur märkligt det än kan låta fungerar metoden lika bra när det är minusgrader ute.


Välkommen till Mitsubishi Villavärme! I vatten med samma temperatur börjar vi snabbt att frysa – åtminstone om vi inte rör oss. Värmepumpar som hämtar sin energi . Varför fryser vi så fort i vatten ? Hur kan vi undvika eller åtminstone begränsa värmeförlusterna ? Förklaringen ligger i att vatten leder värme mycket bättre än luft. Vatten kan också absorbera mycket större mängder värme. Hur fungerar en luft vatten värmepump från Panasonic?


En luft vatten värmepump består av tre delar. Värmen överförs sedan till husets vattenburna värmesystem. Modellen kan även producera varmvatten.

Det här alternativet ger ett heltäckande värmesystem. Vi säljer även poolsystem och tillbehör. Vi erbjuder alla kunder totalentreprena . Med en relativt liten investering kan du minska dina uppvärmningskostnader med nästan hälften.


Nov Dockning kan ske till alla typer av vattenburna värmesystem och säkerställer att belastningen på det befintliga systemet reduceras till en bråkdel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg