tisdag 25 augusti 2015

Kakelugnar antika

Hos Mariebergs hittar du antika kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Intresset för antik inredning har ökat och hos oss kan du hitta antika kakelugnar som kommer att passa perfekt för ditt hem. I dag finns det ett stort intresse för antika kakelugnar och vi . Vi säljer, levererar, reparerar och monterar.


Kakelugnsmagasinet är ett företag som arbetar med antika kakelugnar.

We have sold and built antique Swedish tiled stoves ( kakelugn ) for years, in Sweden as well as abroad. Mångårig erfarenhet och känsla för hantverket är en garanti för ett bra slutresultat. Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er . Varje kakelplatta måste sitta på exakt samma sätt som den gjorde innan ugnen monterades ne . En kakelugn går bara att sätta ihop på ett sätt.


Mer detaljerade bilder kan på begäran mejlas till kund. Mejla gärna bild på en kakelugn som önskas, om den inte finns med på hemsidan, .

Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Vackraste rumsvärmaren som tillverkats. Ett urval av våra kakelugnar Kakelugnar upp till meters höjd. Tätar skorstenar samt förstärket golv.


Lastbilschauffören sadlade då om till kakelugnsmakare. Den kommer från Lindholm Kakelugnar i Varberg, som specialiserat sig på att montera och sälja antika kakelugnar. Foto: Lindholm Kakelugnar Kakelugn Kakelugnen är en svensk institution. Idyllen och kulturen som omger de här eldstäderna är inte bara av estetisk och trivselmässig art – själva principen är också ett snart . Fantastisk kolonnkakelugn.


No automatic alt text available. Antika Kakelugnar added new photos. Hitta din kakelugn här och låt vår erfarne kakelugnsmakare montera den i ditt hem. Vi är specialister på antika svenska kakelugnar och har arbetat med montering och försäljning i år.


Varje kakelugn i vår samling är unik och finns som regel bara i ett exemplar. Vi har mer än 1originella ugnar i lager.

De representerar ett värdefullt kulturarv och ett hantverk, båda lika viktiga att värna om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg