onsdag 26 augusti 2015

Vindsavfuktare

Det är viktigt vid valet av vindsavfuktare att ta med i beräkningen att temperaturen uppe på vind ofta faller under nollan. Då temperaturen på kallvinden kan sjunka till -grader kommer s. För att kunna klara av det . Styrd ventilation på vind är illa då det inte ger tillräckligt skydd emot fukt och därtill uppkommande mögel. Rätt vindsavfuktare löser fuktproblemen.


Vindsavfuktare som är driftsäkra, miljövänliga och energieffektiva.

Läs mer om vår avfuktare här. Dags för något helt annat. Jag behöver skaffa en vindsavfuktare. TVU 120m² är avfuktaren som ger en smart ventilation. Förhindrar fukt- och mögelskador på vinden.


Exklusivt erbjudande till Villaägarnas medlemmar. Lukten var det första familjen tänkte på. De hade hängt på vinden och doftade nu unket och instängt.


Det var uppenbart att förrådet inte längre var ett idealiskt förvaringsutrymme.

I detta fall visade det sig att orsaken till att kläderna börjat lukta berodde på fuktangrepp i vindsutrymmets. Systemet ventilerar då in torr luft när det är möjligt och värmer när det är nödvändigt. Genom att utnyttja torra perioder i utomhusklimatet avfuktar . Vid efterforskning och utifrån våra egna inspektioner, visar det sig att upp till av svenska fastighetsbeståndets vindar är mer eller mindre skadade av fukt, bakterier, mögel och röta. Procentuellt kan skadestatistiken jämföras med krypgrun men eftersom det finns fler vindar än krypgrunder så är . Luftfuktigheten upplevs som mycket hög. Befintlig mögelpåväxt har konstaterats.


Vind har undersökts av besiktningsman. Bostaden är en kostsam investering. Det kan orsaka stor skada och inträffar ofta på hus byggda med . Vi hjälper till med besiktning, åtgärdsförslag, mögelsanering, installation av vindsavfuktare , och erbjuder serviceavtal för dessa.


Så du behöver bara vända dig till oss så hjälper vi er hela vägen, för att säkra upp er vind. Ett miljövänligt mögelskydd för vinden. Mikrobiell påväxt på kallvind efter tilläggsisolering. Installation av vindsavfuktare Trygghetsvakten Vind Classic, Sjöbo, Allégatan. Hög fuktkvot i takbjälkar.


Wh per år ( HomeDry drar 960W under avfuktning). Jag gissar att en vindsavfuktare faktiskt kan dra mindre tack vare att vår-sommar och tidig höst är torrperiod för en vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg