onsdag 19 augusti 2015

Kuben ventilation

Vi tillverkar marknadens tystaste ventilationsaggregat. We can build your ventilation unit, exactly the way you want it. Visa fler bolag på denna adress. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har anställda och omsätter 7miljoner. Ja, registrerad för F-skatt. Vi sätter en ära i att vara mycket flexibla för att kunna anpassa oss och våra produkter enligt kundens önskemål. Kuben Ventilation AB är ett innovativt och expansivt företag. Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan , en miljö som stimulerar kreativitet och tänkande utanför boxen.


Med två eller tre sådana . Bolaget skall bedriva tillverkning, import och försäljning av ventilations-, värmeåtervinnings- och energiaggregat med tillbehör ävensom idka därmed förenlig.

Ansvarig Staffan Berg år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Tillverkning och försäljning av stilrena och tysta rumsaggregat och kompakta och tysta ventilationsaggregat.


Motströmsväxlare med verkningsgrad över , webbaserad styrteknik med bla närvarostyrning och CO²-styrning ger ett extremt. Vi valde en Tälthall från Hallbyggarna Jonsereds för den snabba lösningens skull. Många aggregat är specialdesignade för respektive kund och vår speci. Fokus ligger på att skapa intelligenta och smarta, men enkla lösningar för olika ventilationsproblem. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Falun.


FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Description, Key figures, Executives, Activities . There are no stories available. De lägger stort fokus på att vara flexibla för att kunna anpassa sig och att erbjuda produkter enligt kundens önskemål. För att uppfylla kraven som ställs på företaget väljer de nu att byta sitt nuvarande affärssystem till MONITOR . Nacetekst: Tillverkning av andra pumpar och kompressorer.


Building Supply - byggindustrins knutpunkt. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Vi finns i monter A36:50.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg