onsdag 19 augusti 2015

Speedheater jula

Effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning! Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett miljövänligt och effektivt sätt utan kemikalier. Den skonsamma infravärmen bearbetar färgen och det underliggande materialet med. För snabb skrapning av större ytor.


Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring.

Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Stark arm som underlättar och snabbar upp arbetet. Välkommen till Jula och prisvärd renovering!


Med reglerbart stödhjul som underlättar borttagning av fönsterkitt samt glaset rutan mot skador. För renskrapning av glas, kittfalsar och dylikt. Med ergonomiskt handtag och slipbara ändar.


Prisvärd renovering och förvaring.

Jula har en liten infravärmare för 199kr med måtten 535x130x1mm. Jag har iofs bara åtta spröjsade fönster men jag orkar inte skrapa med en jäkla värmepistol. Hur är en infravarmare jämför med de riktiga produkterna? Vilken av värmarna som jula säljer är det?


All Dealers listed here sell our products. If they also provide equipment to rent, it says so to the right on their contact. Jula Bergen - Fyllingsdalen Folke Bernadottes Vei 52. Przejrzyj galerię zdjęć i sprawdź inspiracje dotyczące wyposażenia wnętrz. Tyckte det var mycket märkligt att en så simpel konstruktion och princip kan betinga dessa kostnader . Jula -varuhus och i vissa Bauhaus-varuhus.


Hos de återförsäljare som är representerade här hittar du ett sortiment av våra produkter året om. Nordsjö- Hagbloms Färghandel. Med SH IR System Window får du verktyg och IR-värmare för att ta bort både färg och kitt i samma moment. Testmejsel som visar belagd sida på lågenergiglas. Jämför priser och läs recensioner på Elverktygstillbehör.


Speedheater är proffsens val för färgborttagning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg