torsdag 13 augusti 2015

Träfuktmätare

T5är ett professionellt mätinstrument för träfukt speciellt avsedd för mätning av fuktkvot i trä och byggmaterial, den har inbyggd temperaturkompensering med hänsyn till trätemperaturen. Det finns ett stort antal inbyggda skalor för olika träsorter som tillbehör finns TS-adaper för mätning med externa . Det är lätt att hantera och har stor mät-noggrannhet. Instrumentet har praktiskt fickformat med robust utförande i tåligt material.


Fukthalten i trä avläses . Liten och smidig fuktmätare i fickformat mäter fukten i trä och byggmaterial med registrerande kurvor för alla vanliga material.

Till instrumentet kan också externa elektroder anslutas. Finns med temperaturkompensation och Holdfunktion. Se nedan tillbehör för denna produkt. Lägg instrumentet på den yta som skall mätas och fastställ snabbt och tillförlitligt fukthalten i trä.


Bra hjälpmedel vid träproduktion. Med mätvärden från träfuktmätare och luftfuktighetsmätare kan ställning tas till om det t. Vad som är acceptabel fuktkvot i trä varierar både med klimatförhållanden och lokal praxis, standar föreskrift eller golvtillverkarens rekommendationer. Vedens fukthalt ska inte överstiga eftersom detta är gränsen för ren och effektiv förbränning.


Du mäter vedens fukthalt genom att sticka in fyra nålar i nyhuggen ved – detta ger högre precision.

Aduro fuktmätare levereras med batteri. EndastUS$15 köp digital trä fuktmätare (x 9V) från DealExtreme med gratis frakt nu. Praktisk träfuktmätare som snabbt och enkelt bestämmer träets fukt i procent.


Mätområde: - , noggrannhet ±. En robust väska med de viktigaste instrumenten. De två elektroderna trycks i träets yta och LCD- displayen visar träets fukt. Du kan vara säker på att dina dyra instrument inte far runt på bilgolvet och kanske skadas. Allt finns samlat på ett säkert ställe.


Standardinnehåll (från vänster):. Visa filter Stäng filter. Letar du efter Elektriska instrument till låga priser online? Handla hos lightinthebox. Inställningsmöjlighet av både trätyp och trätemperatur.


Träfuktmätare H-DI är ett proffsinstrument för noggranna fuktmätningar i byggmaterial. Mantex gjorde företag av sin metod att mäta vatteninnehållet i trä med röntgenstrålning. Elektronisk träfuktmätare utformad utan stift, för snabb mätning av trävaror (upp till 1mm tjocklek), spånskivor och fanér. Perfekt både för enskilda och seriemätningar före, under och efter bearbetning av trä.


Blästerklocka i mindre modell i fungerande bruk. Mindre arbetsskåp: Höjd: cm.

Kompakt träfuktmätare Kontroll av torkningsgraden hos ved för reducering av energiförluster och skadliga ämnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg