tisdag 25 augusti 2015

Termografering göteborg

Vi är specialiserade på termograferingar , och kan hjälpa dig att spara pengar på onödiga energikostnader. Om du vill kan vi efter termograferingen ge dig förslag på hus byggnaden kan energieffektiviseras. Kontakta oss för ett bra . Göteborgs bästa termografering vågar vi säga.


Vi upptäcker upptäcker kallras, fuktskador m. Lundborgkliniken erbjuder nu ytterligare en screening i form av medicinsk infraröd kamera.

Som någon sa- ”Att termografera är enkelt”! Datuse kommande kurser. Det kräver dock att vi förstår vissa grundläggande fysikaliska samband för att värmekameran skall komma till sin fulla rätt. Värmefoto i väst AB bedriver värmefotografering av villor och fastigheter i västra Sverige.


Låga priser, punktlighet, noggrannhet, kunnighet och . Du kan sedan göra riktade insatser för att åtgärda bristerna på ett kostnadseffektivt sätt. Med termografi kan även maskiner och elanläggningar besiktigas för att hitta onormal . En värmekamera visar exakt var problemen finns så att vi kan diagnostisera områden med energiförluster från en synlig värmebild.

På ett enkelt och effektivt sätt kan vi upptäcka:. Idag var jag ute på ett uppdrag och testade min värmekamera i en befintlig byggnad. Precis som fastighetsägaren misstänkte fanns stora värmeförluster som nu kan åtgärdas och ge en väldigt bra avkastning. Bristande foder runt fönster, köldbryggor och andra otätheter blir effektivt exponerade vid en . Vi har alltid hållit oss i utvecklingens framkant, ibland till och med gått först och visat vägen. Ett fel i en elektrisk anläggning börjar alltid med att temperaturen stiger.


Här hittar du information om energibesparande termografi och värmefotografering! De bilder och den analys vi levererar ger en bra grund för beslut om lämpliga åtgärder för… Läs mer. Det handlar om alternativ mammografi med så kallad termografi , en värmekamera som mäter hudytans . Oftast räcker inte den ockulära besiktningen till för att syna vad som finns bakom väggarna. Fördelen med undertryck är att vi kan termografera byggnader med betydligt mindre temperaturskillnader mellan ute och inne. Med undertryck kan vi termografera vid 5°C skillna utan undertryck bör det vara 15° skillnad.


Intertechna erbjuder en endagsutbildning inom området termografering. Utbildningen i värmekamerateknik vänder sig till er som vill få ut så mycket som . Tema “ Kvalitetssäkring av byggnaders energibehov”. Malmö fredagen den november. Stockholm torsdagen den november.


Kartläggning av vanliga köldbryggor i byggnader i behov av renovering.

Linda Martinsson, Skanska. Charlotte S Tengberg, Skanska. Claes Engström, Skanska .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg