måndag 31 augusti 2015

Infravärmare 500w

Infravärme för uterum, terrass eller garage. Komfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar m m. Godkänd för installation i bad och . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Frico Trädgårdstillbehör till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Handla INFRAVÄRMARE 500W 230V till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Frico infravärmare löser inte ut jordfelsbrytare. Smidig värme för altaner, balkonger mm. CIR1med års rostskyddsgaranti. Shoppa INFRAVÄRMARE 500W 230V~ till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist.


Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. CIR ger behaglig värme året runt på skyddade terrasser, balkonger och uteserveringar. CIR kan också användas för punktuppvärmning i verkstäder och lager. Kräver inget väderskydd och har fem års rostskyddsgaranti. CIR är lättplacerad tack vare diskret utformning.


Den är smal, ljudlös och avger ett svagt ljussken. Driftsäker och smidig infravärmare för vägg eller takplacering. Gå direkt till produktsidan här.


En allround infravärmare som är ett utmärkt värmetillskott för uterum, terrasser, uteserveringar. Fungerar även till zon- och punktuppvärmning. KOSTNADSEFFEKTIV, HÖG VÄRMEKOMFORT. Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar m m. Om du vill förlänga sommaren med terrassvärmare eller infravärmare då har vi ett stort sortiment av infravärmare till dig.


Våra produkter utvecklas och tillverkas i Tyskland. Vi är den enda samarbetspartnern i Sverige för de marknadsledande tillverkarna inom infravärme. Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Medianvärdet av det landar då på 367.


För diskret design och funktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg