onsdag 19 augusti 2015

Kamin gammal stil

Söker du en gjutjärnskamin? Nordic Heating erbjuder flera olika kaminer i gjutjärn i gammal stil. Royal Viking är en 1år gammal svensk modell i nyproduktion.


Den ståtligt ornamenterade yttermanteln av gjutjärn är helt intakt med originaldesignen. Inuti finns senaste tekniken.

Oavsett så kommer du hitta ett stort sortiment av kaminer i olika utförande. En kamin har utvecklats enormt sedan mitten på 70–talet. Mariebergs har ett brett sortiment av kaminer från branschens ledande aktörer.


Ta gärna en titt på de tillval som du kan utrusta din kamin med för att ge den din personliga stil. Från fläktar, för effektivare värmespridning, till en bakugn för att göra din braskamin ännu mer mångsidig. Besök din närmaste återförsäljare och se vårt utbud av fristående kaminer med egna ögon.


Det ger dig även ett bra tillfälle . Rena, runda former, snabb uppvärmning, många personliga valmöjligheter och stora glas som visar mycket av elden – allt det har under många år gjort Contura 5till världens populäraste kamin.

För ett tag sedan lanserade vi Contura 5Style i några utvalda modeller, med smäckrare design och förbättrade funktioner. BILD Gjutjärnskamin INGRID Väldig fin braskamin i gammaldags stil med värmeplatta. En brasa på kvällen håller kaminen varm hela natten.


Och så visar den en stor, . Cronspisen tillverkar kakelugnar i gammal klassisk stil. Gabriel Kakelugnar tillverkar kakelugnar i runda och rektangulära modeller, i klassisk eller modern stil. Nordpeis Stockholm är en stilren kamin som sparar plats.


Dovre Vintage levereras med grön eller krämfärgad emalj på utsidan eller lackerad antracitgrå. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Höj mysighetsfaktorn med en kamin ! Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. Många gjutjärnskaminer har en gammal , klassisk stil men det finns även de med nyare design.


En vacker gjutjärnskamin, klassisk stil framifrån. Modern design på en klassisk kamin. Ett företag som skapat en modern design på den klassiska.


Guide: Kamin , kakelugn, insats eller skortstensfri.

Vad gör dig varm i hela kroppen – en romantisk kakelugn eller en futuristisk kamin ? Vi har tittat närmare på brasor och lovar att du kommer att hitta din. Bor: Utanför Oskarshamn, i ett nybyggt hus i gammal stil. Rejält snitt på denna kamin.


Verkningsgrad: 65–procent. Men det kan ta en stund att få allt på plats, så planerar man att njuta av en kamin i höst och vinter kan det vara god idé att fundera på det redan nu, säger han. Nytillverkade modeller i gammal stil är också populärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg