fredag 21 augusti 2015

Fylla på ac renault megane

Här visar vi hur enkelt det är att använda våra produkter. I filmklippet använder vi Premiumslang och fyller i. Nu är det varmt och skulle vilja fylla på ac i bilen kan man göra det själv ? Adapter till Megane och Laguna som har högtrycksport istället för lågtrycksport. När du använder denna adapter så passar båda våra slangar dessa bilmodeller, och du kan enkelt fylla på ditt AC -system.

Flertalet av de allra vanligaste felen på en AC är möjliga att diagnostisera utan att ha tillgång till grenrörsmätare. Med hjälp av denna redogörelse bör det gå att känna igen och identifiera några av de allra vanligaste felen som uppstår på en AC. Vänder man på behållaren, för att fylla med kondensat, blir det lika illa. Har en bekant som ganska nyligen köpt sig en Renault Megane -med runt 11k på mätaren. Igår upptäcktes det att det gör varken från eller till om man har ACn på eller av.


Sitter klimatanläggning i bilen och AC tänds i displayen när man kör på Auto. Säkringarna har kollats men ingen trasig säkring.

Du ansvarar själv för att du har fullgoda kunskaper att genomföra servicearbete på din ac anläggning. För att fylla på vrid kranen medurs så långt det går så att burken punkteras, vrid sedan kranen åt motsatt håll för att öppna, nu skall du känna att köldmediumet börjar strömma in i systemet och trycket på manometerns . Köpte några flaskor med R 134a kylmedel för att fylla på lite här och där. Läste i instruktionerna att man absolut INTE fick ansluta till högtrycksporten.


Hur identifierar man högtrycksporten och var ska man då fylla. Olagliga lösningar för att fylla på kylmedel i klimatanläggningar kan göra bilen till en brandbomb. Detta enligt en varning som Sveriges.


Jag är på väg att köpa en Volvo 85 med AC. Och att den för ett år sedan kylde sämre och sämre, tills den nu inte kyler alls. R1är ingen förbrukningsvara, om det försvinner så har du en läcka. USch då, om nått behöver lagas lär det springa iväg lite. Tycker ofta man läser om bilar som säljs där ac ? Service och reparation av AC - eller klimatanläggning behöver inte vara dyrt.


När du innan bilsemestern söderut ska hitta en verkstad som kan gå igenom din AC eller klimatanläggning kan det vara svårt att veta om verkstadens erbjudande är bra. Så att de kan fylla på kylarvätska om det skulle saknas. Passar anslutningen på GDS kiten till alla bilar?

AC fungerar inte alls längre och det är jättekallt i bilen, näst intill svårt att köra nu i kylan då innerfönstren fryser. Vet ngn vad det kan kosta om jag lämnar in den på lagning? En behandling av din luftkonditionering eliminerar bakterier, tar bort pollen, damm och nikotin, minskar risken för allergiska besvär och avlägsnar obehagliga lukter.


Alla våra tekniker som arbetar med AC är certifierade av INCERT (länk incert.se). De är dessutom specialiserade på Volvo, Renault och Fords AC - system, som . Det kan vara fräscht att rengöra luftkonditioneringen ( AC ) med jämna mellanrum. Det samlas lätt fukt, damm och bakterier i systemet.


Bakterierna sprider sig sedan via luften som cirkulerar i bilen. Vad betyder ikonen, meddelandet eller ljudsignalen? Parkera bilen på plant underlag.


Vänta några minuter för att avläsningen ska bli korrekt. Torka av oljestickan och sätt tillbaka den ända ner. Kontrollera hur mycket olja du behöver fylla på genom att läsa på stickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg