måndag 17 augusti 2015

Flexibelt skorstensrör

Skorstensrör , skorsten, rökrör, rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris.


Vi råder dig innan du köper din skorstenrör, och om något blir fel: Då löser vi det! Swedflex AB tillverkar skorstensslang, skorstensrör och tillbehör för skorstenar och ventilation samt saluför produkter och tillbehör för eldstäder och spisar.

Vi älskar att hjälpa dig! Genom montering av flexibelt rostfritt insatsrör så skapas en ny mycket motståndskraftig rökkanal inuti den befintliga. Insatsrör kan också användas i . ELDKRAFT AB - Din värmebutik på nätet.


Premodul skorstenar är ett flexibelt skorstenssystem som passar de flesta hustyper. Ett flexibelt rör kan användas också i vissa fall där brännbara väggar etc. Schiedel screwflex insatsrör.

Screwflex renoveringsslang är ett flexibelt insatsrör avsett för reparationer av befintliga skorstenar med års materialgaranti. Rökkanal, modulskosten ,rökrör. Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner.


Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt! Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat.


Kanalen kommer aldrig läcka över till angränsande kanal. Superflex röret vi använder är 3gånger tätare än vad kravet kräver. Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Klarar av kanaler som svänger. Finns även oval form 125- . På Byggportalen hittar du massor av intressant information om skorstensrör flexibelt.


Här får du inspiration och tips när det handlar om att renovera och bygga om huset. Rökrörsböj 90° med inspektionslucka.

Flexibla liners används speciellt för skorstenar som har kurvor. Metoden flexibla rör innebär att böjbara stålrör används som skorstensrör. Installationen tar inte mer än en dag och du kan börja elda.


Står huset på torpargrund är det naturligast att dra en kanal genom golvet, under huset och ut. Om huset har en gjuten betongplatta som grun är det ofta lättare att öppna ett hål i en yttervägg i direkt anslutning till kaminen. Sedan är det bara att installera ett flexibelt rör från kaminen och ut.


Hejsan Har ett gammal stålrör i min skorstenspipa som läcker. Jag skulle vilja få bort det för att sedan renovera upp pipan så jag kan installera en. Den är enkel att montera, inga spännband eller låsbleck behövs och den får monteras genom både övervåning och vindsutrymme utan att byggas in i schakt. Det spar både tid och pengar vid installation.


En annan fördel med att välja . Det vanligaste sättet är att sätta in ett flexibelt insatsrör, sedan häller man i ett isoleringsmaterial i utrymmet mellan insatsröret och den murade kanalen. Man får en cirkulär rökkanal som är bättre isolerad och därigenom också en effektivare och bättre skorsten. Om en skorsten är otät så finns risken att det läcker in kall luft . Metoden rostfria flexibla metallrör innebär att böjbara stålrör används som skorstensrör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg