onsdag 26 augusti 2015

Badhanddukar bäst i test

Billigast suger bäst och dyrast sämst. Det visar Icakurirens test av duschhanddukar. De billiga badlakanen duger bättre att ligga på än att torka sig med. Det lönar sig i längden att satsa på kvalité.


Det minsta man kan begära av ett badlakan är att det snabbt ska suga åt sig väta och torka en torr efter bad och dusch.

Vårt test visar att det är att begära för . Smartson testar frottéhanddukar i prisklassen till 4kronor. Bäst i test är Ikea Fräjen och bästa budgetval är Svanenmärkta Ica I love eco. Tar du hand om dina badhanddukar på rätt sätt?


De blir lätt slitna och kan tappa absorptionsförmågan. Här är misstag som du kan sluta med på en gång. Testfakta Research har på uppdrag av Rusta AB genomfört ett laboratorietest av kvalitet på duschhanddukar.

Storleken Badhanddukar är något mindre, badlakan större och används ofta på stranden. Rustas handdukar klarar sig genomgående bra i testet och uppfyller kraven för Testfaktas . Gästhanddukar brukar ofta vara mindre än vanliga handdukar. Antal Två badlakan och två badhanddukar per familjemedlem är ett minimum för att det alltid ska finnas en ren att tillgå.


Det är dessutom en bra idé att ha . Newports frotté är tillverkad av 1 högabsorberande-, ÖKO-TEX certifierad bomull. Nu är det ett ypperligt tillfälle att prova vår exklusiva frotté till ett rabatterat pris! Finns även i vit, blå och sand ! En vän önskar sig nya handdukar och badlakan i present, och då vill jag köpa några i god kvalitet och inte såna.


Babynest, använde ni eran? Och vart köper man bäst ? Var köper ni era handdukar? Vi behöver köpa lite fler handdukar och badlakan till vårt nya badrum. Men när jag var och kollade på Jysk och Hemtex kändes deras handdukar väääldigt tunna i kvalitén.


Jag vill ha tjocka handdukar som klarar många handtorkningar innan de känns som en diktrasa.

Vem har inte stått och gnidit kroppen med en frottéhandduk utan att bli torr? Badlakan i frotté har testats av Ica-Kuriren som låtit Textil- och läderlaboratoriet prova absorptionsförmåga, krympning och öglornas förankring i tio olika badlakan. Jag tänkte sen, om jag ändå ska köpa nytt, kan jag ju köpa det bästa ! Vad jag har förstått så är det bäst att köpa 1 egyptiskt bomull. I Sverige verkar de inte ha så mycket¨av . Jesper Björnstedt to IKEA.


Mjuka badrumstextilier spelar en stor roll när du vill göra ditt badrum till en härlig oas. Bästa handduken finns på IKEA. Lyxig frottéhandduk tillverkad av 1 högabsorberande bomull, som är ÖKO- TEX certifierad. En slitstark vit handduk som har en överlägsen uppsugningsförmåga tack vare den funktionella våffelfrottén. GRIPSHOLM Gripsholm har utsetts som BÄST I TEST i Expressens bilaga Leva och Bo!


Hos Lekmer finns trygga och populära leksaker. Handdukarna är enfärgade eller har dekorativa mönster, de har alltid tvinnade fransar. En fouta kan användas till mycket! Som handduk att torka sig med efter badet eller duschen.


Som picknickfilt ute i det gröna eller som härlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg