tisdag 25 augusti 2015

Tenwin kalkyl

Kostnaden för att utföra ett projekt beror av de material och produktionsmetoder man väljer. I anbudsskedet gäller det att finna de mest kostnadseffektiva lösningarna som uppfyller ställda krav. Tenwin Kalkyl hjälper dig säkerställa detta och har många fördelar som gör att du får ett stöd i ditt kalkylarbete. Grundkurs i kalkylprogrammet Tenwin Kalkyl.


Runt om i Sverige håller vi kurser som är öppna för alla. På sidan Kurser hos Elecosoft ser du på vilka orter och datum som vi håller våra öppna utbildningar.

Varje kurs är endagars och tiderna är 09. För mer information om kursinnehåll klicka på länkarna längst ner till . Till TenWin KALKYL kan du koppla ett obegränsat antal grossistprislistor och rabattbrev. För att beräkna arbetstid finns lite drygt femtontusen produkter normtidssatta.


Normtider finns för Nybyggna . Sortimentet uppdateras två gånger per år för att du skall få tillgång till aktuella artiklar. Katalogen innehåller den information du normalt behöver. Den är uppdelad efter nya RSK-systemet med innehållsförteckning per flik och de flesta artiklarna är presenterade med bil för att du lättare skall hitta.


Lära sig anpassa Tenwin Kalkyl till sin verksamhet.

Få en inblick i tilläggsmodulen ÄTA. Att lära sig utnyttja programmets finesser och funktioner för att snabbt få ett bra underlag för vidare hantering. Lätt att hitta rätt artikel. Repetition och versionsnyheter . I Kundpriskatalogen - Internet kan du på ett enkelt sätt söka artiklar och priser, både via ett fliksystem och via RSK-nummer. Stort arbete har lagts ned på att göra sökningen via flikarna så lätt som möjligt.


Här har vi utnyttjat våra erfarenheter ifrån katalogframställningen för att anpassa sökningen. Tenwin Faktura – samfakturering för VVS-branschen. Programmet är utvecklat för rörbranschen av rörbranschen. Välj din egen utprisnivå.


Du anger önskad utprisnivå i samband med beställning av produkten. Du kan välja utifrån ett flertal differentierade prisnivåer, som är beräknade enligt avancerade algoritmer, baserade på aktuella grossistpriser. Dessutom finns det ett Vägt GNP- pris på alla artiklar. Detta pris är ett genomsnitt av. Genom att registrera det material du använt på ordern kan du sedan föra över den till faktura.


I programmet får du dessutom en mycket bra överblick över dina arbetsordrar. Finns det flera ordrar på samma kund kan . Alla enheter (st, mtr, par etc.) och priser har justerats så att det är samma enhet oberoende av grossist.

Justeringen är dessutom gjord så att enheterna stämmer med de enheter som används. Pappersversion… Papperslistan är till för att användas ute vid lagerhyllorna och i servicebilarna för att fylla i antal och rätt artikel. Listan har samma flikindelning och ordning som våra övriga listor, för att du lätt skall känna igen dig och hitta. Artiklarna är prissatta med ett genomsnittligt pris av alla stora grossisters. Vi gör kalkyler efter färdig handling samt även på totalentreprenad där vi även gör en projektering för att kunna göra kalkyl på.


Viktigast för Michael är att du som kund får hem ditt projekt till rätt pris och att du får den service av oss som du önskar och behöver. Oavsett om du behöver hjälp när det är toppar, om du vill hinna . Man kan göra ett urval i kalkylen och välja att bara se allt material som är eget sortiment. Det filter du väljer ligger ju även kvar när du väljer att skriva ut rapporter, och du kan använda urvalet vid beräkning av slutsidan samt export till Excell. Ha kontroll på material, tider och priser i sina projekt.


Att deltagaren ska ha god kännedom hur man skapar en kalkyl med . Bidcon innehåller en mycket omfattande databas med uppslagsböcker. Alla kalkylposter går enkelt att anpassa till egna förutsättningar. Du kan dels bygga en kalkyl helt från grunden, dels går det att importera färdiga mängduppgifter ( Tilläggsmodulen Mängdimport krävs). I båda fallen kan ni utnyttja de mycket omfattande . Snabb och säker mängdning av kanaler, detaljer och sakvaror.


Utvändig isolering mängdas samtidigt med kanalerna och cirkulära kanaler kan mängdas med sådan noggrannhet att kalkylen kan användas vid materialbeställning. Eftersom mängdningsfasen är den del i kalkylarbetet som tar längst tid har stor vikt lagts vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg