fredag 14 augusti 2015

Läppenna bäst i test

Trenden med matta läppar har i höst fått ett allt starkare fäste med nya läppennor i snygga nyanser, en del ger extra matt finish – andra en krämigare look. Färgen är pigmentrik, nästan som ett vanligt läppstift och testpersonerna är nöjda med de fuktgivande egenskaperna, även om den behöver bättras på efter några timmar då både fukten och färgen har avtagit. Kicks Colour twist, kr.


OM LÄPPENNAN : Smälter in fint på läpparna, och trots att . Vi har successivt börjat planera vad vi ska bära för kläder och vilka skor, vilken frisyr och vilket smink som passar bäst till.

I dag är det fokus på läpparna. Klarröd färg som är tät och snygg under röda stift, och gör att läppstift inte glider iväg. Tyvärr smälter linjen bort för lätt. Maybelline NY Colorsensational Lip.


Liner i ”547” i knalligt rött är snygg som läppfärg också, om du toppar med gloss. Skönt mjuk läppenna till bra pris, men utan det där . Alltid på jakt efter det där perfekta läppstiftet som både sitter som berget, är återfuktande, mjukt och har bra pigment? Därför har vi testat och utsett årets absolut bästa läppstift – i butik nu!

För varje dag förtjänar lite färg. Förlåt, för den bajsnödiga bilden - men jag måste bara tipsa om MaxFactors läppenna. Jag har gjort ett litet hållbarhetstest på röda läppar som håller länge!


Att ha en läppenna på hela läpparna är en bra idé om man vill att det ska hålla länge. Jag brukar använda Yves Rocher Automatic Lip Liner som sitter väldigt bra, men om man dricker mycket varmt eller äter så behövs det bättras på för att . Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen. Därför är jag så glad över senaste nytt från Dior. Bland härliga badoljor (åh!), lysterpuder (i glam-dosa!) och matta läpplack (mmm!) låg den – läppennan , men i ny design.


Stiftet är som förr, och blir en osynliga grindvakt som hindrar läppfärgen från att dra iväg. Har du riktigt djupa linjer? Läppkonturpenna, läppstifts-underlag och matt läppstift – tre produkter i en! Mjuk formula – Rikt pigmenterad – Hindrar läppstift från att flyta ut – Vattenresistent – Vässas med.


Här har vi skapat en topplista med våra bäst säljande läppstift. Om du använder ett klassiskt läppstift kan det vara bra att grunda med en läppenna för att läppstiftet ska sitta bättre. Under våren och sommaren är det snyggt med en stark läppfärg, testa en orange eller korall för att matcha din bränna.


Får du panik av att bara måla med läppenna ? Det bästa med dessa pennor är att läpparna inte känns torra trots att man bara applicerar penna utan något på!

Så för att undvika utsmetat läppstift har Baaam testat elva läppstift som verkligen ska hålla hela dagen – och natten. Bäst i test : Anastasia Beverly Hills – Liquid Lipstick, Urban Decay – Vice Liquid Lipstick, Marc Jacobs – Liquid Lip Crème, OFRA – Liquid Lipstick och Kat Von D – Everlasting Liquid . Isadoras Perfect Matt Lipstick som är billigast i testet ger bra hållbarhet och utses till bästa budgetval. Om du vill öka chanserna att läppstiftet faktiskt ska sitta har Lisa Anckarman flera bra tips.


Man kan använda en läppenna , först längst kanterna, sedan fyller man i hela läppen. Läppennan ska vara i en lite . Fyndiq använder cookies för du ska få den bästa möjliga shoppingupplevelsen på vår webbplats. Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.


Bästa budgetval är Isadora Perfect Matt Lipstick, som kostar cirka en tredjedel av det dyraste i testet. Först längs kanterna och sedan fyller man i hela läppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg