torsdag 13 augusti 2015

Hängande kamin

Nov Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Ett flaggskepp från RAIS. Snygg, superdesignad kamin som inte tar mycket plats.


Linjerna i kaminen kombinerar det stringenta och det organiska. Den stora glasrutan omgärdar elden på tre sidor. En högteknologisk kamin med inbyggt handtag som stänger sig själv.

Möjlighet till vridsockel som gör att man kan vrida. Varför ska en braskamin stå på golvet? Ergofocus är en frihängande kamin som går att rotera 360°, detta är.


Oct Vi har hittat en kamin vi vill ha … Kaminen svävar ovan golvytan. I den sätts verkligen elden i fokus – man kan njuta av dansande lågor var man än befinner sig i rummet eftersom kaminen är försedd med glasfönster åt alla håll. Eftersom den fästes i taket finns det inte några begränsningar var kaminen kan . Nov En gjutjärnskamin med smakfull design är Scope från Keddy.


Den har en rymlig eldstad och stor glaslucka.

Kaminen har även en praktisk sidolucka för påfyllning av långa vedträn. Trots de rymliga måtten är Scope lätt att placera och kan ställas på vanligt träbjälklag. Frihängande öppen eldstad med diameter 9mm. Eldstaden är vridbar 360° vilket gör det möjligt att se elden var i rummet man än befinner sig. Färg mattsvart , kan även mot tillägg fås i antracitgrå.


Eldstadens rena och eleganta form är inte bara perfekt proportionera utan maximerar också värmeeffektiviteten. Fritt hängande eldstad som dessutom är vridbar. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Focus takhängd kamin Ergofocus.


Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil!


En braskamin i ditt hem skapar både hemtrevnad och stämning dessutom kan du minska dina uppvärmningskostnader betydligt. Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.


Hej, Jag är ute efter en kamin som man kan se elden från ala vinklar (nästan alla vinklar). Skall vara placerad mitt i ett rum. Snygga, frihängande, moderna och designade braskaminer.

Här hittar du bra tips inför valet. Vad kostar en designkamin? Vi kan brasvärme och kaminer. Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och har ett brett utbud av både öppna spisar och braskaminer.


Ska du placera din kamin i ett hörn rekommederar vi att du väljer en modell med endast frontglas. Kaminerna har mycket effektiva brännkammare med verkningsgrad på upp till , vilket hör till marknadens absolut bästa enligt oberoende tester. För ännu mer effektiv uppvärmning väljer du värmemagasin eller fläkt till din . När det gäller utseendet väljer många moderna, runda former och mjuka linjer på sina braskaminer - även om man också kan få en klassisk modell som ser ut som mormors järnspis eller en futuristisk hängande droppe.


De flesta nya kaminer har mycket glas så att elden kan ses från flera håll . This Pin was discovered by Gustav Holmström. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg