måndag 8 juni 2015

Ardex golvvärme

Beprövade hållbara konstruktioner som fungerar lika bra vid renovering som vid nyproduktion. Vi har också den erfarenhet som krävs för att lyckas med golvvärme i utrymmen med tillskjutande fukt. Obegränsad - Inklusive givare.


TERMOSTAT UTANPÅLIGGANDE. Ardex kabelkit är oslagbar under klinkergolvet i hallen eller badrummet.

Kabeln är endast mm tjock vilket gör att den passar bra som golvvärme i tunna golv vid renovering eller ombyggnad i våta och torra utrymmen Kabelkitet säljs komlett med termostat. Se vårt lagerförda sortiment här. Golvvärme i tunna golv vid renovering och ombyggnad i våta och torra utrymmen. Passar perfekt under klinkergolv. Hej Har golvvärme från Ardex som inte fungerar Hur kan man bäst felsöka?


Lyser inte Tack på förhand. Har precis köpt hus och nu har naturligtvis golvvärmen lagt av i ett av badrummen.

Det är någon form av Ardex 230v värmekabel eller -matta med termostat på väggen. Grovavjämningsmassa 3-mm. För bjälklagsförstyvning. Lämplig till fallspackling.


Godkänd för el och vattenburen golvvärme. Kan användas till bassänger, dock ej kurbad och saltvattenbad. Som ytskikt på normalbelastade ytor.


Produktbeskrivning - Cementbaserat handspackel. A MIX är snabbt gångbar och kan plattsättas redan efter timmar oavsett lagtjocklek. Underlaget kan vara torrt eller fuktigt, men ska vara fast, bärkraftigt, frostbeständigt fritt från damm, smuts och andra skiljemedel eller föroreningar som kan förhindra vidhäftning. Den passar utmärkt till ingjutning av vatten- eller elburen golvvärme.


Både utomhus och inomhus. Som underlag till klinker, matta och målning. Ett flexibelt lättlagt system som knappt har några begränsningar.


Egentligen är den enda begränsningen att det endast får användas i torra utrymmen. Kan läggas direkt på befintligt underlag vilket gör att du slipper kostsamma underarbeten.

Det krävs heller inga dyrbara specialverktyg vid läggning. Uponor vattenburen golvvärme med spå- rad spånskiva . ARDEX konstruktion nr 14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg