fredag 26 juni 2015

Fjärrstyrning av elvärme

Med vårt enkla system för fjärrstyrning har du alltid en varm och skön stuga som väntar på dig, oberoende av årstid och utomhustemperatur. Du går och funderar på hur man ska kunna övervaka och fjärrstyra värmen i ditt fritidshus? Vi guidar dig genom vad du. Det kan vara skönt att vara.


Men med några enkla ingrepp så kan du fjärrstyra värmen i fritidshuset och du helt släppa tanken på detta.

Produkter för fjärrstyrning av el och värme. Hög kvalitet och bra priser. För att kunna styra värmen i ett hus med elvärme med hjälp av produkter som ESIM3så krävs att all värme kan slås av eller på i elcentralen, ofta gör man det genom att bryta spänningen till hela värmegruppen i elcentralen med hjälp av en kontaktor. Detta är något som är lätt i en del fastigheter och svårare i andra, . Fjärrstyra värme i fritidshus? GSM-styrning för fjärrstyrning av värme GSM-styrning för.


Den optimala lösningen för fjärrstyrning av direktverkande elvärme i fritidshus. Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning.

Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Fungerar även på platser där fast telefon och internetanslutning saknas. Komplettera med tillbehör . Har ni något system för att fjärrstyra elradiatorer, det vill säga styra värmen i oljefyllda elradiatorer? SVAR: Jo för LVIs oljefyllda elradiatorer finns styrsystemet Touch E3. Med styrsystemet Touch Ekan du enkelt fjärrstyra elradiatorer av typen Yali Digital, Parada eller Ramo via nätet.


Ontech GSM - fjärrstyrning och larm över internet utan wifi. Det gör systemet användbart på platser utan fast internet som husvagnen, stugan eller båten. Styr och bli larmad i dator, surfplatta och telefon. En av de vanligaste frågorna vi får är hur man skall tänka när man skall installera ett system för att styra. Fungerar med såväl elvärme som vattenburen golvvärme och radiatorer.


När vi inte är där har jag ställt värmen på ca grader. Jag har ett fritidshus med direktverkande el. När vi skall åka dit vill jag via mobiltelefonen kunna höja värmen till ca grader i dels hela huset men även bara i en del av huset.


Vad krävs för utrustning för . Nu behöver du inte längre hålla på med komplicerade arrang- emang för att ditt fritidshus ska vara uppvärmt när du anländer. Eller stå ut med att huset är kallt de första timmarna.

Effektiv värmeanvändning och lägre kostnader. Idag återstår bara bekvämligheten: elvärme är praktiskt men räkningarna gräver djupa hål i många villaägares hushållskassa. Den stora lösningen är att byta.


Alla etablerade märken har numera även en funktion för underhållsvärme som spar energi och tillval för fjärrstyrning. Kanske inte ett svar direkt på din fråga men jag har kört ett piratsystem på både Solifer och Kabe under år nu, jag kan fjärrstarta värmen med ett sms, kan kolla aktuell temperatur i vagnen, kan även styra kyl men tycker inte att jag har något större behov av det. Som sagt har inte koll på de senaste . Lunds Energi och Öresundskraft vill fjärrstyra när privatkundernas värmepumpar och elpannor startar och stannar.


Till att börja med ska tekniken testas i en pilotstudie. Du behöver inte längre komma hem till ett kallt hus, eftersom du kan kontrollera Yali Digital, Parada och Ramo fjärrstyrt. Radiatorerna är anslutna till en trådlås central enhet och kan mycket enkelt kontrolleras via en app eller webbläsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg