torsdag 11 juni 2015

Modulskorsten

Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorstenar och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel: Då löser vi det!


Isolerade modulskorstenar. Nordic Heating erbjuder marknadens mest prisvärda modulskorsten : BIOMODUL.

Vi erbjuder den dessutom till en unik lägsta pris- garanti! Läs mer om BIOMODUL i PDF-dokumenten: . Våra modulskorstenar ger dig en lösning för hela huset till rätt pris. För halvisolerat 30mm (45). Flex hel-halvisolerat (1). Köp din modulskorsten hos oss och få det precis efter dina önskemål vi kombinerar hög kvalité med ett bra pris och ser till att skorstenen passar ditt hus.


Köp en typgodkänd modulskorsten till bra pris. Soliducts modulskorsten som passar i alla miljöer.

Här hos oss hittar ni endast marknadens bästa skorstenar. Denna modulskorsten som tillverkas av Sheidel kan enkelt putsas så det får ett traditionellt utseende. Passar det bättre med en plåtskorsten så har vi NVI eller Scheidels per . Det innebär en enklare och snabbare installation samt att du kan demontera din modulskorsten utan att den riskerar att förstöras. I vårt sortiment finner du stålskorsten, skorstenshuv, modulskorsten som ger en effektiv och säker eldning, oavsett typ av eldstad. LÄTTMONTERAD MODULSKORSTEN.


FÖR DIG SOM VILL INSTALLERA SJÄLV. Halvisolerad rörmodul 2mm. Helisolerad rörmodul 2mm. De följer internationella höga krav på modulskorst.


Kaminexperten erbjuder skorstenar, skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar. Schiedel Rondo Parat är färdiga våningshöga modulskorstenar i olika längder från till meter. Som snabbt och enkelt monteras med hjälp av lyftkran. Jämför priser och läs recensioner på Bastu.


Välkommen till PriceRunner! SRK – Stål- och rörkonstruktioner hjälper dig med att bygga din modulskorsten.

Se vad vi har att erbjuda på vår hemsida. Passar 150mm skorstensanslutning. Modulskorsten till braskamin - grader vinkel. Vi installerar säkra och snygga skorstenar i hela Västerbotten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg