onsdag 10 juni 2015

Matarskruv pellets

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Här säljer vi externskruvar samt reservdelar och tillbehör till Iwabo Pelletsbrännare. Jag har en PellX-KMP PX-från 97.


Den följde med när vi köpte vårt hus för snart tre år sedan. Den var ej använd av förra husägaren som hade eldat med ved.

Brännaren och matarskruven är monterad i en Värmebaronen panna. Välj brännare och skruv av samma fabrikat. Då stämmer flexslangen mellan brännare och skruv. Effekt: – kW (variabel effekt) Bränsle: träpellets NIBE PB är en lättskött kvalitetsprodukt som ger lite aska och minimal strålningsvärme i pannrummet. Komplett matarskruv till NIBE:s pelletsbrännare PB 10.


Matarskruv (2V 1-fas) . Primärfläkt BQ Ariterm-fläkt primär 50kW Torin. Varmluftsfläkt-Trum-fläkt- Tagentialfläkt 360mm-Lilla Frö.

Fotomotstånd Viking Bio, Gavel Viking Bio, Inre brännarrör utan gavel till Viking Bio pelletsbrännare. Jag eldar idag med ved i panna mot en liten acctank utöver en luftvattenvärmepump som förmodligen inte orkar allt för många år till, och har då tänkt gå över till pellets i den befintliga vedpannan som jag tror blir en bra balans mellan ekonomi och smidighet. Har en pelletspanna med matarskruv.


Den har nu börjat dra snett och fastnar. Den vvs-killen jag rådfrågat menar att jag bör byta mer eller. Det som felar är att skruven fastnar när den skall mata fram pellets. Det är som att den drar snett och då stannar motorn uppe på.


Lite svårt att förklara men lättare . Kan användas till mm pellets. Levereras med länk, karbinhake och monterad motor. På så vis behöver du inte alltid köpa en ny panna om du vill gå över från olja till pellets. Du behöver också ett pelletsförråd och en matarskruv för att transportera pelletsen från förrådet till brännaren. Nibe matarskruv inklusive motor för frammatning av pellets.


Säljes till högstbjudande. BAXI Eurofire pelletsbrännare. CTC pelletsbrännare BIO 20. CTC gejderfäste för CTC BIO 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg