måndag 15 juni 2015

Ivt serviceombud

Hitta din närmsta värmepumpsspecialist. Våra återförsäljare hjälper dig med ditt värmepumpsköp. Sök efter en återförsäljare nära dig! Ingen ska behöva vara utan värme och varmvatten.


Team Wåhlin lagar din värmepump, vid driftstopp samma dag.

Energitjänst AB: Auktoriserat No. Våra servicetekniker ger dig dig snabb och personlig service. Vi arbetar i hela Storstockholmsområdet inklusive Nynäshamn, Gnesta, Trosa och Mariefred.


IVT och Bosch värmepumpar. Vi tecknar också gärna långsiktiga serviceavtal med dig och ditt . Det firar vi med kampanj på serviceavtal under sommaren. Vi utför både utbyten och nyinstallationer av villa och fastighetsvärmepumpar, självklart utför vi allt med egna montörer.


Vi är serviceombud åt IVT.

Det innebär att vi utför service på deras värmepumpar, frånluftvärmepumpar och luftluftvärmepumpar. Vi har lång erfarenhet av IVTs produkter och förnyar våra kunskaper genom att vara med på de kurser som de anordnar. Vi har även garantiservice på produkter från IVT. Vårt arbetsområde är västra.


Påkallande av garantiarbete. Företaget och personalen är certifierade värmepumpsinstallatörer, auktoriserade kylinstallatörer. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi hjälper våra kunder med gratis energirådgivning, dimensionering av värmepumpen och lämnar förslag på den mest kostnadseffektiva värmepumpen utifrån kundens fastighet och önskemål. Vi har referenser från många installationer av värmepumpar i Stockholm med omnejd som t ex.


Välkommen att kontakta oss, . Vi på service har möjlighet att gå in och se historiskt data från kontoret, underlättar diskussion med fastighetsskötare – Serviceombud i Hudiksvall. Vi använde online-bokningen till våra gamla kunder och fick över service:ar på ett par veckor. Ge ditt serviceombud en felkod när du ringer på hjälp. Genom att trycka på den här knappen ger apparaten dig en fel- ko som du ska berätta vidare för ditt serviceombud. Då vet han var felet finns och kan lättare avhjälpa det hela.


Tryck en gång på knappen. Elterm utför kompletta värmepumpsinstallationer, service samt reparationer och är ett auktoriserat serviceombud.

Garantibeviset är en värdehandling. Skulle vi upptäcka någon del som behöver bytas får Ni ett kostnadsförslag för reparationen som kanske täcks av Er Trygghetsförsäkring. Skulle Ni redan ha ett serviceavtal eller få service från något annat IVT-center som Ni är . Vi har värmepumpar för alla typer av villor och . Många av våra kunder väljer idag att använda oss som konsulter. Med våran erfarenhet och kontaktnät tar vi fram lösningar och låter dom fokusera på det dom är bra på. Ni får fri funktionskontroll inom värmepumpens garantitid.


Aldrig mer än timmar utan värme i ert hus. Ring oss så hjälper vi er ! KVPC är serviceombud för NIBE, och IVT. Det försäkrade objektet ska handhas med normal aktsamhet och skada ska så långt som möjligt förhindras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg