onsdag 17 juni 2015

Täljstenskamin handöl 110

Handöl kaminer har uppgått i märket Contura. Välkommen till oss på Mariebergs Brasvärme! Vi har ett brett sortiment av effektiva kaminer. Här finner du även anvisningar till äldre kaminer och braskaminer.


Slitage, sprickor i sten. Har du något liknande att sälja?

Gör en kostnadsfri värdering! Oden 1– gör dig varm och belåten. En utrymmessnål kamin med stor täljstensvolym som effektivt magasinerar värmen. Kaminens detaljer, luckor och asklåda är tillverkade av kraftigt gjutgods.


Hitta billigaste Täljstenskamin handöl 1hos AllaAnnonser. Kaminer När beslutet är fattat att köpa kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken modell det ska bli. Storleken är kanske det viktigaste valet – det finns i storlekar från den lilla kaminen som passar i torpet till majestätiska pjäser för en sal och allt där emellan. Mät utrymmet där kaminen ska stå och kontrollera avståndet .

Kommentar: Täljstens-modell med hela sidor och stor glaslucka. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Contura ska sprida värme och mys i ditt hem under många år framöver. Vi gör Contura för dig som uppskattar god. Välj tillbehör: Mjukstängande lucka (till förvaringsfack), självlåsande lucka . En sten sprucken och stålringen upptill har gått isär (ny medföljer).


Inte använd på ca år och behöver lite kärlek för att bli som ny. Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460. Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla.


Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten. Smal vedspis till köket . Täljstenskaminen Contura 860T förenar form och funktion på ett fulländat vis: med generösa sidoglas blir elden synlig i hela rummet (och långt utanför!) samtidigt som den täljstensklädda ryggen bevarar värmen. Ibland kör vi pellets, ibland ved. Oavsett vad vi eldar så är det i alla.


Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg