tisdag 16 juni 2015

Värme & sanitet

Comfort består av 1medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagera välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Företaget är ISO certifierat och uppfyller kraven. Vi är medlemmar i Säker vatten.


Bas P och U finns i företaget.

Tredje generationen av rörmokare vi har . Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster i hela Stor-Stockholm. Inom verksamheten finns inriktning både på installation och butiksförsäljning. Efter mer än års entreprenad- och serviceverksamhet är det få byggbolag och industriföretag som företaget inte samarbetat med.


Ett väletablerat VVS-installationsföretag med huvudinriktning på industriföretag och byggprojekt. Hur mycket vatten och energi går till spillo varje år? Vi möter dagligen kranar som droppar, dåligt fungerade värmesystem, oisolerade varmvattenrör och gamla system som äter energi.

Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Bravida hjälper till med alla typer av vs -installationer, stora som små. Värmepumpsinstallationer och alla förekommande arbeten inom VVS. Förra året gick företaget med förlust.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Våra rörläggare, eller rörmokare, utför alla typer VVS-installationer och rördragning för vatten och avlopp i Lun Malmö, Kävlinge och västra Skåne. Kontor och lager ligger på Norra vägen i Unnaryd. Rodens installerar VS i Råsunda. Vi ser alltid till kundens bästa och värdesätter långvariga relationer.


Vi arbetar mestadels inom Värmland men vi tar också uppdrag utanför länets gränser. Vi har haft nöjet att utföra . Vi hjälper dig både med mindre servicearbeten och större projekt. Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun.


Caverion erbjuder lösningar inom värme och sanitet (VS) för byggnader och industrier. Find executives and the latest company news.

Unsubscribe from asedavarme? Through the acquisition, Instalco strengthens its position in northern Stockholm and establishes a presence in the area of Roslagen. Ansvarig Hans Tommy Andersson år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg