måndag 8 juni 2015

Bäst i test iphone

Idag är det främst en strid mellan två tillverkare om vem som gör den bästa mobiltelefonen. I alla fall enligt dem själva. Och dessvärre, för oss, är betygen också väldigt jämna och höga.


Det gör att det är svårt att utse en tydlig och ensam härskare. Vilken är den bästa smarta mobilen just nu?

För att se hur de fungerar i verkliga livet har vi tagit ett gäng testfoton i olika situationer och miljöer, från utomhusfoto till foto med blixt i ett mörkt rum. Utzoomat, inzoomat, närblder och motiv på avstånd. Vi har långtidstestat mobilen. Och det flyter på otroligt snyggt och med realistiska ljuseffekter i exempelvis spelet The Machine.


Läs även: Bästa powerbank – externa batterier som räddar dina prylar. I regel kan man säga att Android passar bäst med Androi medan IOS passar bäst med IOS. De möjligheterna kan dock tredjepartsappar ge dig.


Här jämför vi årets sju absolut bästa mobiltelefoner.

Här hittar du det mest omfattande och bästa smartklocktestet på nätet idag test smartklocka. Du håller säkert med mig när jag säger att det finns många modeller av smartklockor att välja på. Den är klassisk, men alla konkurrenter har levererat telefoner i år med skärmar som går ändå ut i kanterna. Den här känns mest gammal nu.


Den nya glasbaksidan är rätt . Mobilerna får till exempel utstå ett tuffare batteritest , ett nytt snabbladdningstest och ett förlängt stöttålighetstest. I testet av mobiltelefoner har vi bland . Men här är det jämt, båda mobilerna har kapacitet att ta väldigt bra bilder. Tillverkaren Apple har sitt eget mobila operativsystem som heter IOS.


Det används främst av en rad andra tillverkare exempelvis i mobiltelefoner från Sony, Samsung, HTC, ZTE och LG. Men de andre produsentene står ikke ved sidelinjen og kikker på, de vil selvfølgelig også være med i spillet. Selvfølgelig finnes det også tester der de stiller mobile . OS och Android) där man bl.


Before we get to this list, we should note that Consumer Reports tests are designed to test resolution, color accuracy, visual noise, and dynamic range in still and video image. The X fared fine in our bucket immersion test for a hair under minutes, which is the technical limit of its water-resistance rating. But the water resistance is really designed to survive quick accidental dunks, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg