torsdag 25 juni 2015

Sörens tv service mariestad

Sörens TV - Service är ett väletablerat företag inom hem och industrielektronik. Personlig service är mycket viktigt för oss och vill du, så sköter vi allt åt dig. MER INFO: KONTAKT SIDAN eller RING NU! Vill ni kontakta oss via telefon istället så går det lika bra.


Sören som har stort kunnande inom branschen garanterar Dig ansvarsfull och personlig service. Vårt motto: Totallösning, installerat och klart.

Alla dagar till 21:Tel. Här kan du i lugn och ro prata med mig Sören i vår butik. Vi har ett stort antal Tv -apparater eller övrig utrustning som ni kan se eller köpa på plats om så önskas. TV som du köper leverera vi och installerar hemma hos dig. Karta och vägbeskrivning.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Sören Larssons Tv - Service i Mariestad AB är ett mindre aktiebolag med anställda.

Bolaget skall bedriva reparationer och försäljning av radio-, TV -, video- och kommunikationsradioapparater samt idka därmed förenlig verksamhet. Från den februari flyttar Sören hela . Ja, registrerad för F-skatt. Reparationsverkstäder för hemelektronik . Då både pris och kunnande om satellit-TV och parabolantenner varierar och därför är det bra att kolla med flera som har erfarenhet av parabolantenner i Västra Götalands län. Då priset på montera parabolantennerna nästan alltid är lägre på . Med STV- service , som är en fackhandelskedja för små företag, ger vi enorm service , jämfört med våra stora multipelkedjor, som bara säljer, och är dåliga på service. Det finns starka ben att . Säljare Parabol, TV , 4G Nya digitala hemlösningen.


Försäljarjobb, Mariestad. Prenumerera på detta sökresultat. Fyll i din e- postadress för att få . Har under år verkat i Mariestad. Svenssons Järn och Färghandel.


Amnevägen Otterbäcken. DEN NYA TEKNIKEN FÖR MOBILT BREDBAND FINNS NU! Finns nu i Mariestad , Töreboda, Gullspång.

Bredband , TV, Media kanaler,. Höglunda Sörgården , Lyrestad KLIPP UR OCH SPARA! Föreläsning på Kunskapens Hus Laxå. Alandskryss med Cinderella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg