måndag 8 juni 2015

Contura kakelugn pris

Cronspisen heter numera Contura och finns att köpa hos oss. Se hela vårt stora sortiment! Denna kakelugn är slät och vit med rikligt ornamenterade detaljer på fotsims, mitthylla och kronkakel.


Alla våra kakelugnar har långa rökkanaler och en kärna av olivinsten som magasinerar värmen. Herrgård Classic 2är en vit och slät kakelugn med smakfullt intryck.

Mitthyllan bryter de raka linjerna och ger kakelugnen typiskt svenska drag. De långa rökkanalerna enligt den cronstedtska principen ser till att värmen . En häftig och dramatisk kakelugn med dess svarta kakel som passar bra i den moderna villan. Allmoge 5är en vit och slät kakelugn med ett sobert intryck. Gabriel Kakelugn Studio röd . Köp en av våra härliga kakelkaminer och få en kamin som värmer upp rummet snabbt och håller varmt länge.


Hitta priser hos din närmaste återförsäljare. Vi har ett brett sortiment av kakelugnar.

Hos oss hittar du moderna kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Köp din kakelugn till billigt pris. Länkarna går till contura. Contura har länge varit det starkaste och mest välkända av våra varumärken.


Vi tror att det är lättare för oss att växa med lönsamhet om vi satsar på att ha endast ett starkt varumärke. Vi hoppas att vi i framtiden kan nå en ännu starkare position på nya marknader med Contura. Förändringen innebär att Contura slutar med att.


Hos Brasvärmegruppen hittar du kaminer av högsta kvalitet. Vi utför all installation från eldstad till skorsten. Välkommen in i våra butiker. Contura och Premodul ingår i Nibe och är marknadsledande på brasvärmeprodukter i Sverige.


Det är något visst med en kakelugn. Vackra att se på och med fantastiska värden när det gäller värmeprestanda. Våra moderna kakelugnar med tidslös design blir en vacker möbel och ett smycke i rummet.


Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys.

En kakelugn kräver dessutom ofta en del takhöj vilket också kan vara värt att tänka på. Contura 6är en grålackerad kamin i metall med extra stor gaslucka. Fick en Kakelugn från Contura monterad för ett år sedan. Den blir varmast på vänster sida. Kan det vara så enkelt som att det.


Höj mysighetsfaktorn med en kamin! Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. Braskamin i vit lack med glaslucka från Contura. En täljstenskamin motsvarar en kakelugn i funktion, effekt och pris , säger Hans Wikström.


Plus: Vackert och klassiskt. Minus: Dyr och komplicerad att montera. Bör eldas kontinuerligt och inte bara för . Vi går igenom hur du eldar på bästa sätt i din braskamin ur Contura 500-serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg