tisdag 23 juni 2015

Terrassvärmare verona

Mått: 425mm (B)x425mm (D)x270mm (H). Hängande terrassvärmare från Termo. Den omåttligt populära terrassvärmaren med två effektlägen som ger ett mysigt läsljus.


Klarna betalningsalternativ och fraktfritt. Brett sortiment av Infravärmare.

Nya designade terrassvärmare som förlänger din sommar. Produkterna ger ett varmvitt ljus, med varierande värmeeffekt beroende på modell. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Förpackning: 1st i fyrfärgskartong, 3st i masterkartong.


Säkerhetsavstånd: Montering skall ske så att värmaren hänger minst 180cm från golv. Visst kan du ha ett bord under värmaren och då måste avståndet vara minst 30cm från bordet. Dekorativ värmare som hängs i taket och ger ett läsljus och en skön värme till alla som sitter runt bordet.


Smart terrassvärmare som smidigt hängs upp i taket.

Verona ger både ljus och värme och har en stilren design. Se till att din nära och kära trivs på din uteplats med denna nya form av infravärme. Styr denna terrassvärmare med den medföljande fjärrkontrollen. Värme med tre effektlägen! Utmärkt att placera på altane.


Gasol, infravärme, fläkt eller en hederlig brasa. Trots att hösten tagit ett fast grepp om trädgården går det att hålla värmen på altanen eller uteplatsen. Så mysigt vill vi ha det. Och gärna lite varmt också.


Och från mitten av augusti till oktober kan man lura hösten med hjälp av varma filtar, härlig belysning, infravärme eller terassvärmare. På den här ljuvliga altanen finns även ett bra takskydd mot regn, litet vindskydd och infravärme. Kuddar och filtar Butik . C-Wave tekniken i Silverlines terrassvärmare ger effektiv och behaglig värme utan att torka ut eller ge brännande känsla.


Den ger en omgående dokumenterad effektiv direktvärme med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av terrassvärmare. Terrassvärmare Termo Verona. Den är framförallt snabbstartad och har en motordriven vridning likt en bordsfläkt.

De två flyttbara modellerna från Gelia och Appliance har inbyggd värmereglering i två respektive tre steg. Om du skulle önska reglering på . TERRASSVÄRMARE VERONA 425MM. Du har som vanligt fri frakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg