tisdag 9 juni 2015

Ebeco se

Modern golvvärme för alla rum och golv. Hos Ebeco hittar du energismarta system för värmegolv, med smart styrning och isolering speciellt framtagen för golvvärme. Vi kan det mesta om energieffektiv elektrisk golvvärme.


Varmt välkommen till oss! Kontaktuppgifter till Ebeco AB Göteborg, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Hos oss kan du köpa olika paket och tillbehör för golvvärme. Familjeföretaget Ebeco är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för byggarbetsplatser och industrier. På Ebeco har vi jobbat med värmelösningar sedan Ebbe Larsson grundade bolaget i slutet av sjuttiotalet. Vi startade med golvvärme och insåg snart att det . Ebeco Cable Kit är ett flexibelt och komplett golvvärmesystem för energieffektiv uppvärmning. Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett litet badrum så finns det en värmelösning från Ebeco som passar dig.


Vi har fyra golvvärmesystem som passar olika förutsättningar och önskemål. Ebecos Frostvakt med tillbehör omfattas av de skärpta kraven och har nu typgodkänts av KIWA för förläggning i dricksvattenrör.

Aktiebolaget ska bedriva handel och konsultverksamhet med elprodukter för golvvärme och frostskydd samt industriella systemlösningar och även handel med värde. Innehåller: Värmekabel på trumma, spiralslang, trumhållare, termostat EB-THERM 35 limstavar och fixeringstejp. EB-Therm 4har flertalet individuellt justerbara energisparprogram och gör det enkelt för dig som vill styra golvvärmen energieffektivt.


Har rums- och golvgivare samt . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Floor heating for all rooms and floors. We know a lot about modern and energy efficient electrical underfloor heating. Om du har frågor är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta Ebeco.


Viktigt Golvvärmesystemet är en starkströms- anläggning och skall därför installeras enligt gällande föreskrifter och . Våra BHS-kablar hjälper till att härda och torka ut betongen. Värmekabeln fixeras mot underarmering och kan återinkopplas i ett senare skede för effektiv uttorkning eller uppvärmning. Det är därför viktigt att du läser manualen. Det gäller både dig som ska installera EB-Therm 4och dig som ska använda den.


Du hittar även information om felsökning samt teknisk data. Ebeco AB lämnar års produktgaranti för materialfel på EB-Therm 400. För mer utförliga garantivillkor, se ebeco.

Kallkabelskarv (skall gjutas in). Beräkna yta och cc avstånd vid betonghärdning. Syftet var dels att få dem. SE Tack för att du valde Ebeco.


För att garantin ska gälla måste produkten installeras och handhas enligt denna manual.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg