torsdag 18 juni 2015

Harvia forte 6kw

Aina valmis Forte on moderni versio varaavasta sähkökiukaasta, tekniikaltaan ja muotoilultaan varaavien kiukaiden huippuluokkaa. Matala saunomislämpötila takaa miellyttävän kosteat ja rentouttavat löylyt,. Saunominen on oiva ratkaisu arkikiireiden poistamiseen.


Harvian aina valmis Forte -kiuas mahdollistaa rentoutumisen käden käänteessä. Pyyhe olalle, Forten kansi ylös ja kipin kapin lauteille. Stressivapaa vyöhyke alkaa tästä!

Suomalainen Aina Valmis Forte tarjoaa . Forte-sähkökiuas on tarkoitettu toimimaan hyvin lämpöeristetyn saunan. Mitä lyhyem- män ajan piste loistaa, sitä taloudellisemmin kiuas toi - mii. Harvia Forte -sähkökiuas on oikea valinta saunojalle,. Tehojaksoja voi tarkkail- la myös kiuastehon ollessa. HI-tilassa, koska termostaatti.


Forten erillisessä ohjauspaneelissa on kosketusnäyttö ja se on roiskevesisuojattu. Uuden ohjauspaneelin voi sijoittaa saunan sisä- tai ulkopuolelle.

Erillisen ohjauspaneelin ansiosta Forte sopii nyt erinomaisesti . Forte on Aina Valmis -sähkökiuas, jossa yhdistyy huippuluokan kiuasteknologia sekä virtaviivainen design. Fortea ohjataan digitaalisella kosketusohjauspaneelilla. Kiuas sopii - m³ saunaan. Maailman parhaalla varaavalla sähkökiukaalla on nyt entistä parempi käyttöliittymä sekä upeampi design! Forte on sekä tekniikaltaan että muotoilultaan varaavien kiukaiden huippuluokkaa.


Forte on varustettu erillisellä roiskevesisuojatulla ohjauspaneelilla. Kiukaan ulkovaippa on väriltään musta. Forten uudet ominaisuudet luovat perhesaunaan turvallisuuden tunnetta.


Lakkapäältä aina valmis Forte! AFon moderni versio varaavasta sähkökiukaasta, tekniikaltaan ja muot. Käyttökytkimet on sijoitettu kiukaan sivulle ylös, symmetrisen muotonsa ansiosta kätisyyden voi valita.


Ulkovaippa ruostumaton teräs. Uudessa Forte -kiukaassa on raikkaampi ulkonäkö ja se on entistä käyttäjäystävällisempi! Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä!


FI harvia forte 6kw tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Ny modell Harvia AinaValmis (alltid redo) Forte elbastuaggregatet AFBi svart med 6kW effekt är rätt val för en bastubadare som badar bastu flera gånger i veckan utan att närmare planera bastubadstiderna.

Bastuaggregatet är alltid redo för bastubad så länge aggregatets varmhållningseffekt är påkopplad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg