torsdag 25 juni 2015

Kökspis

Flatstift stickpropp 230V 25A. Brandfilt 180x120cm Svart. Matlagningsmöjligheterna i en båt är alltid begränsade. Man har den utrustning som får plats helt enkelt.


Det gör inget, vi har reservdelar, du får köpa en ny!

Stockholms mest centrala butik för båttillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Vi har totalt över 1leverantörer och hjälper gärna till med specialbeställningar vid behov. Helén Bjurberg heter jag och är frilansskribent och stylist som är galen i dåtid. Här bloggar jag om designklassiker, blommiga plåtburkar och farmors porslin, eller kort och gott prylar från förr.


Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Diskbänk, skåp, väggar och golv.

Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Kök Spis - företag, adresser, telefonnummer. Emaljerad vedeldad köksspis Husqvarna säljes. Avgift 95kr vid hämtning butik.


Webbutik: Beställningsvara Skickas normalt inom 4-arbetsdagar. Lager i butik: Välj butik. Varans tillgänglighet kan ej garanteras. Här får ni möjligheten att skapa ert eget minikök.


Denna spis är tillverkad i trä och lackad i en härlig blå ton. Spisluckan går att öppna och lådan är perfekt för förvaring. Gjord för att tåla mycket lek. Köket ligger mitt emellan den mindre matplatsen och det större vardagsrummet med både plats för soffhäng och middagar med vännerna. Kökets kulörer går i milda canvastoner och bänkskivorna är både tåliga och vackra.


Färgskalan är noga avstämd i den naturliga milda skalan. Här finns mycket bra förvaringsmöjligeter.

Spis Smoby Ugn på framsidan, diskmaskin på baksidan. Jag har en bostadsrätt på Gråberget i Göteborg med ett förskräckligt 80-tals kök. Kommer att fräscha upp detta kök snarast.


Transport: Vedspis, kökspis Norrahammar nr. Minivilla – bäddar – sovrum. Kåtan med loft – bäddar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg