tisdag 30 juni 2015

Kylrum hemma

Alltid bra priser på Kylrum hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Många upplever att det bara behövs det vanliga helghandlandet för att kylskåpet ska bli överfullt.


För att inte tala om när man väntar gäster eller vid stora tillställningar eller högtider. Då behövs ett kylrum – nästan obegränsad kylkapacitet och full överblick.

Gör maten klar dagen innan och använd i stället tiden till att ha . Kylrum – när kylskåpet inte räcker till Ibland räcker inte ens den största kylen till. När du hanterar stora mängder kött är. Med våra breda kunskaper och långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att ditt kylrum eller frysrum blir fackmannamässigt installerat enligt dina önskemål. Hur stort kommer kylrummet att bli och var i huset skall det byggas, och vilken temperatur är det i det rum där kylrummet skall byggas? När man vet det så kommer du säkert att få mer detaljerade svar hur du kan konstruera det.


Här kommer några allmänna synpunkter.

Att bygga kylrum i befintliga byggnader . Funderar på att bygga ett kylrum i min verkstad - kring kvm. Jag undrar om någon på forumet har byggt något liknande? Måste man ha färdiga sektine. Anpassa aggregatet efter ditt rum eller välj en färdig lösning. Norcool - cold by nature.


Vi fokuserar på kvalitet och design vilket återspeglas i våra produkter. Kylrum förknippas kanske främst med restauranger och butiker, men de passar lika bra hemma för dig som behöver mer förvaringsplats eller önskar en vinkällare. Faktum är att det numer finns många billiga kylrum som är anpassade till privathem och som du kan få plats med i ett garage eller en bod.


Väl fungerande kyl- och frysrum är en viktig förutsättning för effektiv och hygienisk förvaring av livsmedel, arbete i laboratorier, lagring och varudistribution. Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . Har lite planer på att bygga ett större kylrum i källaren. Rummet är på ungefär 10m2.


Källarväggarna består av betong som är ingjuten i cellplastblock (Dorothermgrund). Total isolering mot omgivande .

Tröttnade lite att bara ha en kyl att hänga djurkroppar i så jag gick ut i förådet och funderade lite. Jag hade ett hörn över och min bror hade. Dessa skåp tar de med sig . Jag har läst en artikel om ett kylrum utan kylaggregat men minns inte vart. Det hela gick ut på att man isolerade ett. Har själv en jordkällare vilken även funkar som kylrum på vinterhalvåret och våren.


Vill ha en kyl att hänga främst gris och dov i hemma. Letat kylar som är minst 220cm invändigt och hittar ingenting. Hittar verkligen ingenting. Någon som har ett förslag?


D blev en räv :mrgreen: Ett väldans het tips är att snus söka blocket, och alla andra sidor som säljer saker efter ett aggregat som heter NORCOOL. Dom tillverkar insticks aggregat, med andra ord . Re: Bygga kylrum och vilthanteringsrum. När jag bygger vilthanteringsanläggning hemma har jag tänkt att ha ett grovrum för flåning oc rengöring och ett finstyckningsrum för styckning. För att man inte skall springa med slaktkropparna igenom finstyckningsrummet . Hej jag bygger ett kylrum i anslutning till köket.


Genom samarbeten med Sveriges ledande leverantörer och tillverkare av kyl- och frysrum kan vi leverera rum byggda helt enligt era önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg