onsdag 17 juni 2015

T2reflecta isolerskiva

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Räcker till 6–mskivor eller mskivor och klinker. Innehåller 10stycken isolerskivor och 6stycken vändskivor. Systemet värmer, reflekterar och isolerar samtidigt. T2Röd elektrisk golvvärmekabel är lämplig för både renoveringsprojekt och nybyggnationer.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Isolerskivan har färdiga spår för . T2:s system för golvläggning har gjort det enkelt att lägga värmegolv hemma. Skivans höjd är mm och är enkel att kapa. Reflecta-skivan är förspårad för att. Avsedd för torra utrymmen, ej för . Denna produkt eller system har valts ut för dess positiva energieffektiva egenskaper och får därmed bära Ahlsell symbol ” Energieffektiv”. EM-Defrost-Mat tjältiningsmatta.


TraceCalc Pro för fastigheter.

T2Röd - golvvärmekabel för ALLA övergolv. GM-Takclip - fästen för värmekabel i stuprör och hängrännor. RaryClic snabbkopplingssystem för värmekabel. Raychem GM-2X värmekabel för stuprör och hängrännor. Klicka här för att se hela sortimentet i Elektroskandias katalog.


Traditionell värmekabel T2Blå och golvvärmematta T2QuickNet kan . Levereras i löpmeter eller i paket med färdiga. För att hitta den produkt som du redan kan artikelnummer eller produktnamn på. Klicka på sök ikonen nedan genom att klicka . T2Blå finns i två effektvarianter, som kan installeras i både torra och våta utrymmen.


Passar under klinker och natursten i badrum. T2QuickNet är en tunn värmekabelmatta som passar under klinker- och stengolv. T2Isolecta är en tunn och smidig isolerskiva.


Shoppa ISOLERSKIVA CABLE BOARD till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg