tisdag 9 juni 2015

Golvskydd contura

Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.


Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Med de olika topparna kan du själv välja vilket utförande du vill ha .

Välj golvskydd golvplatta till din kamin i olika former. En braskamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor.


Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen. Går det att skära i glasskiva under kamin?


Flytta kamin vid golvslipning?

Rena linjer och toppskiva av glas ger kaminen ett diskret intryck. Säljer ett golvskydd i härdat genomskinligt glas. Golvskyddet är ny i förpackning, så bilden är lånad.


Går att få i glas eller plåt med . Formen gör denna kamin kompakt och trevlig. Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. Det är vi givetvis mycket stolta över – minst lika stolta som vi är över att verkningsgraden är hela.


Våra eldstadsplan finns i flera olika utföranden och förutom att det är snygga och skyddar golvet är de lätta att . Vi behöver fixa golvskydd till befintliga öppna spisar i vårt nya hus. Skyddet kan lätt flyttas vid städning. I vissa hus är det bra om kaminens tilluft tas utifrån. Luckan stänger till mjukt av sig själv och.


Vacker NY kamin med svalt handtag på den glastäckta svarta luckan. Contura braskaminer gör hemtrevligt! Extra värmelagring ,med kg powerstone, ger kaminen längre värme.


Modellen kan fås med olika toppar och utrustning som anslutning uteluft, fläkt,vedfack, mjukstängande täcklucka och olika golvskydd mm finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg