måndag 27 februari 2017

Zibro värmepump

För att du ska kunna anpassa pumpen efter olika typer av behov finns turboläge ( snabbuppvärmning), sovläge, °C frostvaktsfunktion och en h-timer. Denna modell har utrustats med en extra effektiv 3D-inverter som i jämförelse med konventionella invertermodeller minskar energiförbrukningen med upp till 30 . Energisnål luftvärmepump Zibro av invertermodell , kan även användas som luftkonditionering och avfuktare. Utomhusdelen är utrustad med värmeslinga och behovsstyrd avfrostning, vilket gör luftvärmepumpen till ett bra val i nordiskt klimat.


Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.

Men i drift så värmer den väldigt lite pga att den. Tänkte kolla om det är någon här som vet vad lägsta temperaturgräns är för att få innedelen att starta. Utedelen går en stund när jag slår på i läge auto, sedan stannar den och . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Luftvärmepump med avfuktningsfunktion och luftkonditionering. För maximal komfort så ändrar pumpen kontinuerligt kyla och värmekapacitet enligt önskad rumstemperatur, med hjälp av fjärrkontrollen ställer du lätt in den önskade temperaturen så sköter värmepumpen . Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar.

Små enkla knep, för att hitta problemet. Det är en inverter och således steglös effekt. Snabbkopplingar som inte kräver vakuumpump och kylmedel. Första steg i felsökningen.


Installation kontroll: (Endast på SC modeller med snappkopling!) Kontroller. Köp nu - online Hitta butik nära mig. Produktinformation: Kartsök. Här kan du snabbt se vilka butiker som finns i din stad. Eller sök direkt på din favoritbutik eller önskat varumärke.


Installing a split unit airconditioner difficult? Most Qlima and Zibro airconditioners are equipped with a Quick. Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Den gir varme, kjøler ned og avfukter. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris.


Har element från 70-talet i huset och har länge funderat på vad ja ska byta ut dessa mot.

De två senaste vintrarna har ja haft alla element avstängda och bara eldat i en kamin för att få värme. Grattis till ditt köp av din Zibro luftkonditioneringsapparat. Du har köpt en högkvalitativ produkt som du med rätt användning kommer att kunna glädjas åt i många år. Läs först igenom denna bruksanvisning för att säkerställa maximal livstid för din luftkonditioneringsapparat. Vid temperaturer under grader så börjar det bildas frost på värmepumpens utedel.


Då värmepumpen inte fungerar optimalt under under isiga förhållanden krävs det därför regelbunden avfrostning för att undvika att inte värmepumpens kapacitet blir för låg. Vår luftvärmepump märke Zibro fungerar inte som den . Värmepumpen avfrostar normalt själv utedelen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg