fredag 10 februari 2017

Pellets kalmar

Vår lokala producent av pellets och loggs har produktionsproblem vilket medför att vi varken kan leverera pellets eller loggs tills vidare. Stoppen gäller från mars för loggs och säckpellets och från mars för bulkpellets. Vi planerar att kunna återuppta leveranserna av Kalmar Energi- pellets i säck, bulk och loggs efter . Lokaltillverkad kvalitetspellets och värmeloggs från Fågelfors av högsta kvalitet.


En pellets med mycket bra energivärde och låg fukt, askhalt.

Som bränsle betraktat är pellets billigare än olja och el. Bränslepellets ger en bra uppvärmningsekonomi, och används med fördel i såväl vi. Svensktillverkad kvalitetspellets som innehar alla de egenskaper som krävs av dagens brännare. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern. För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete. Vi har både träbriketter och .

Leverantör: Stenvalls Trä. XL-BYGG Luleå en del av XL-BYGG Stenvalls AB. Stockhorvan erbjuder kvalitets pellets med 1 nöjdkundgaranti. Välkommen in för mer information!


Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för pelletsvärme pellets i Kalmar. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för pelletsvärme pellets i Kvarnholmen Kalmar.


Sök bland företag inom Pelletsvärme, Pellets i Kalmar län - hitta. Hitta och få information om pelletsvärme pellets i Kalmar Län och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Transport sker med egen kranbil. I övriga Kalmar län samt Vetlanda, Eksjö, Nässjö och Sävsjö med omnejd fraktfritt vid köp.


Kom och uppdatera dig om de senaste nyheterna i branschen. Presentationerna första dagen kommer att göras på engelska och den andra . Trots att många villaägare börjat tveka kring pellets som uppvärmningskälla då priserna stigit senaste åren är fortfarande pellets billigast konstateras.

Branden i Fågelfors Hyvleris pelletsfabrik förra året är inte skälet till den akuta bristen på pellets. I onsdagens Barometern-OT beskrevs den brist på pellets som råder i Kalmar. Redan nu kan du anmäla dig och reservera ditt boende. Som medlem i Pelletsförbundet eller Svebio har du en reducerad deltagaravgift.


Du kan läsa mer om konferensen på Svebios hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg