tisdag 7 februari 2017

Markkollektor

Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt. Pemrör för bergvärmepumpar. Kollektorslang för markvärme, jordvärme och sjövärme. PE rör som är avsedda för .

Letar du efter en slang som tål kylan utomhus? PEM rör för markkollektor. Klicka på en produkt för att få veta mer eller kontakta vår vvs-kunniga personal för mer information. PEM-rör PNmarkkollektor 40x- 4meter. Ev butiken har bemannad kundtjänst för telefon, mail och chatt.


Snabba leveranser, Välkommen in! Färg, svart med röd rand. Dimension utvändig, mm. XMARKVÄRMEKOLLEKTOR L=350M PN3.

Svarta med röd stripe och proppade ändar. Levereras på transportsäker pall. Hej alla trevliga värmepumpsbröder! Jag har funderat på en jordvärme installation.


Huset finns i norra norrlands inland. Har källarvåning, som på utsidan är isolerad med dm. Har man samma markförhållanden på båda kollektorena börjar man så här. Titta på vad värmepumpen har för dimensinerande kyleffekt. Godkända för förläggning i mark eller sjö.


Borrdjup (vid bergvärme). Markkollektor plastslang. Förvärmningen under vinterhalvåret (grön = uteluft, blå = efter förvärmning via marken).


Bild 4: Uteluftstemperaturer och temperaturen efter markkollektorn i januari . Effekt för cirkulationspumpar ej medräknad. Muovitech utvecklar och tillverkar kollektorer och tillbehör för bergvärme, jordvärme, sjövärme och kyla. Flexibel placering av AMB 30. Värmepumpen är placerad inomhus vilket underlättar för framtida service. Kompressor kolv kolv scroll scroll scroll scroll.


För att installera jordvärme (även kallad markvärme eller ytjordvärme) behövs ingen borrning.

Istället grävs slingor ned på ungefär en meters djup. Du behöver inte vara orolig för att slingorna påverkar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg