onsdag 22 februari 2017

Jula avfuktare

Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat). Förbättrat inomhusklimat och behagligare källare respektive tvättstuga! Visa filter Stäng filter.


Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation (slang säljs separat). För ett behagligare inomhusklimat och snabbare torkning av kläder!

Enheten har också ett läge . Drybox Xär en svensktillverkad adsorptionsavfuktare som specialiserar sig på avfuktning av utrymmen med låga temperaturer. Detta gör Xtill ett ypperligt val vid avfuktning av exempelvis krypgrunder. Utrustad med justerbar luftfuktighetsnivå samt en absorptionsfläkt med en frånluftskanal för fuktmättad luft och två . Hypermodern avfuktare med joniseringsfunktion (renar luften), justerbart luftflöde och dräneringsslang som kan användas vid mer permanent installation. Dessutom avfuktar den vid temperaturer ända ner till °C. Jämför priser på luftavfuktare.


Välkommen till PriceRunner!

Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat.


Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Värmer den omgivningen som en Woods DS-ska göra?


Den innehåller en kompressor så den lär kyla av en aning. Men det är så lite så det är väl knappt märkbart? Köpte en snarlik modell från Jula en gång (fast det var nog 20l versionen). Den avfuktade fint och lät inte så mycket (den var ju ipfs ny), men hade problem med att hygrostaten inte fungerade speciellt bra. Avfuktaren körde tills hygrostaten kommit ner i rätt värde men när svfuktaren sedan stannade så gick . Så jag har börjat kika på luftavfuktare men jag har ingen referenspunkt för hur kraftig maskinen behöver vara för att kunna torka tvätt på ett effektivt sätt.


Jula har kampanj på de lite kraftigare av diktare nu.

Problemet är att den har en maximal. Avfuktare förbättrar klimatet i hemmet och gör att tvätten torkar fortare. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Avfuktare - badrum, ventilation, luftbehandling, vvs, värmepumpar, rörmokare, avlopp, bygg-, arbetsmaskiner - uthyrning, energi - företag, adresser, telefonnummer. Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren?


Jes Pedersen to Jula Sverige. Jag kan inte,vid mitt liv. Och jag har kopplat in hela grannskapets skarpaste hjärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg