onsdag 22 februari 2017

Contura göteborg

Här hittar du kaminbutiker i Göteborg. Köp din nya Contura braskamin hos en av våra återförsäljare och få en kamin som är bra för både miljö och ekonomi. Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer.


Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura , Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB. Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag.

Vi representerar kända varumärken såsom Contura , Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Hitta min närmaste butik. C720T, C820T och C8från Contura. Braskaminen har luckglas av keramiskt glas vilket ger dig maximal insyn till elden i den rymliga eldstaden.


Braskaminen Contura 5är utrustad med unika sidoljus som gör att du även upplever elden från sidan. I alla Contura 500- modeller löper konvektorrör rakt igenom eldstadens övre del. Deras uppgift är att kyla de . En högt placerad brännkammare och mycket generösa glas gör denna kamin till hemmets brinnande hjärta, var den än står.

Trots sin nätthet visar kaminen maximalt av elden och du behöver inte välja om brasan ska synas från soffan eller matplatsen. Kaminen finns i svart och grått utförande. Vi samarbetar med ett flertal av skickliga hantverkare och kan därför erbjuda kompletta lösningar för just ditt behov. Besök Skorstenspojkarnas butik utanför Göteborg för att hitta din favorit. Göteborgs -Posten ingår i samma mediegrupp soAdapt Adx, Bohusläningen, Falkenbergsposten, Göteborgs -Posten, Björklövet, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Halmstad dagar, Havsbandet, Trollhättan dagar, TTELA, Uddevalla dagar, Varbergsposten, V-TAB, VT Vänersborgaren, Wallstreet . Här har du några bilder av Iserås utförde arbeten och monterade kaminer.


Rikligt utrustad och i mycket gott skick. Utrustning: Frontbåge 2st. PAgasolflaskor, fyllda. Markis, Omnistor Elfläkt i mellangolv. Oljefyllt element under säng.


Skorstenar i Göteborg - Återförsäljare av Premodul skorstenar i Göteborg Mölndal Uddevalla. Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer.


Välkommen hem till värmen. Panel Contura Contura panelerna kan monteras både över och under däck. Till panelen medföljer etiketter på svenska som kan klistras på beroende på br.


Mattan har en tät skuren lugg och är klassad för kontorsstolar med länkhjul.

Contura är ett allergitestat tuftat textilgolv med extrem slitstyrka. Mattan är permanent antistatisk, garnfärga lätt att underhålla och har ljuddämpande egenskaper som bidrar till god rumsakustik. För inspirationsbilder, klicka här . På måndagar har det ibland varit lite mindre besökare, så var det idag också.


Gästerna kom i en jämn ström från 11:och framåt och vi hade även idag gott om tid att prata med gästerna om utekök, diskbänkar, Sveriges chanser i VM-kvalet ikväll (goda), väder . Bra erbjudanden och rabatter för Contura i Göteborg. Få information om var du köper Contura i en mängd olika butiker i Göteborg och dess omgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg